Welkers Notarissen helpt Kunsttuin Winkel

Op de Beursvloer Hollands Kroon 2023 maakten Ger en Mientje Leegwater van het Nederlands Kremlin in Winkel een match met Jacqueline Wegink van Welkers Notarissen uit Wieringerwerf. Deze match hield in dat Jacqueline kosteloos de statuten van de stichting gaat aanpassen. Dit om voor nu en in de toekomst vast te leggen wat er met de kunsttuin en de creaties van Ger kan en mag gebeuren.

Kunsttuin

Belangrijk is hierbij de vastlegging dat de kunsttuin straks officieel Kunsttuin Winkel heet. Al zal voor velen de naam Nederlands Kremlin vertrouwd in de oren blijven klinken. Maar de tuin is zoveel meer. Dat verdient een naam die meer omvat. Wie dat allemaal wil beleven moet zeker eens een bezoek aan het levenswerk van Ger Leegwater brengen. Hij vertelt er graag over. De naam Kunsttuin Winkel is overigens al langere tijd in gebruik. Leerlingen van RSG Wiringherlant maakten er zelfs een logo voor. Ook dit was een match via de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Ger en Mientje in de kunsttuin onder de vlag met het logo dat gemaakt werd door leerlingen van RSG Wiringherlant.

Beursvloer

Ook dit jaar is er weer een Beursvloer Hollands Kroon. Op woensdag 20 maart in RSG Wiringherlant. Kunsttuin Winkel en Welkers Notarissen zijn daar wederom als deelnemers aanwezig. Jacqueline Wegink is, evenals de vorige jaren, als notaris lid van de rekenkamer. Meer informatie over de beursvloer is op de website van de Hollands Kroonse uitdaging te lezen. Aanmelden als deelnemer kan via deze link.

Jacqueline Wegink van Welkers Notarissen achter Ger en Mientje Leegwater van de Kunsttuin Winkel.

Rodi.nl/Hollands Kroon

Lees meer over de Kunstuin Winkel in het artikel dat Sandra Ooms maakte voor Rodi.nl/Hollands Kroon.

Kunsttuin Winkel: het levenswerk van Ger Leegwater
Scroll naar boven