Founders, Vrienden en de Club van 100

Helpen de Hollands Kroonse Uitdaging helpen

Ondanks ons 'gesloten beurzen' principe

is gestructureerde funding noodzakelijk!

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het in stand houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking & uitvoering, administratieve lasten, evenementenvoorzieningen en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze Founders, Vrienden en leden van de Club van 100 maken het mogelijk dat we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden.

Heb je als vertegenwoordiger van een organisatie, bedrijf of instelling, of als particulier, interesse om de Hollands Kroonse Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw missie, doelen en organisatie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Founder

Founders zorgen voor de financiële fundering van stichting De Hollands Kroonse Uitdaging met een structurele jaarlijkse bijdrage. Doorgaans zijn dit lokale stakeholders en bedrijven die hun Social Return Of Investment (SROI) gestand doen via de Uitdaging.

Wat levert het op?

Zichtbaarheid als Founder op onze website, tijdens evenementen en in diverse communicatie. 

Geprefereerde gast bij onze netwerk- en andere Uitdagende activiteiten.

Deel uitmaken van een zinvol, effectief en leuk lokaal en tevens een groot landelijk maatschappelijk en sociaal ondernemend netwerk.

De jaarlijkse bijdrage is in overleg.

Partner

Flexibele sponsormogelijkheden waarvoor we graag samen kijken wat voor jouw organisatie het beste past. Structurele bijdragen in natura op jouw vakgebied om de stichting te ondersteunen of een financiële bijdrage. Doe je ook mee als Maatschappelijk Betrokken Partner?

Wat levert het op?

Zichtbaarheid als Partner op onze website, tijdens evenementen en in diverse communicatie. 

Deelname aan onze netwerk- en andere uitdagende activiteiten.

Wil je tevens operationeel actief zijn? Dan is deelname in de Matchgroep mooie kans om je betrokkenheid in de praktijk toe te passen.

Als Partner ben je ook lid van ons lokale en landelijke maatschappelijk en sociale ondernemersnetwerk.

Sponsorbijdrage tussen 500 en 5.000 euro per jaar in geld of in natura bij voorkeur voor 3 jaar.

Club van 100

Club van 100 leden zijn veelal zelfstandige professionals die maatschappelijke initiatieven in de eigen omgeving een warm hart toedragen. Je doet gedurende minimaal drie jaar een  een jaarlijkse financiële bijdrage van €100.

Wat levert het op?

Zichtbaarheid als Club van 100-lid op onze website, tijdens evenementen en in diverse communicatie.

Deelname aan onze netwerk- en andere Uitdagende activiteiten.

Als je ook een actieve uitvoerende rol wilt spelen bij het maken van matches tussen vraag en aanbod dan bestaat de mogelijkheid om deel te nemen in de Matchgroep of andere werk- / projectgroep. Er is altijd een passende rol te vinden binnen de activiteiten van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Natuurlijk ben je automatisch ook één van onze ambassadeurs!

Als Club van 100-lid betaal je voor een periode van 3 jaar 100 euro per jaar.

Bedankt Founders, Vrienden en Club van 100!

Door jullie kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven