Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Doe mee met het leukste ondernemende netwerk

Helpen door te doen!

De Hollands Kroonse Uitdaging heeft een eenvoudig doel: helpen door te doen.

“En dat helpen doet de stichting door aan de ene kant maatschappelijke organisaties te stimuleren om hulp te durven vragen en aan de andere kant bedrijven en organisaties te stimuleren mee te denken en door een helpende hand ideeën om te zetten in concrete daden.”

Doe jij mee?

Via de Hollands Kroonse Uitdaging kun je op een eenvoudige en positieve manier iets terug doen voor de omgeving waarin jij en/of jouw medewerkers leven, wonen en werken. 

 

De Hollands Kroonse Uitdaging daagt lokale ondernemers en organisaties uit om samen voor nog veel meer ‘matches’ te zorgen. Hoe? Door bijvoorbeeld materialen, apparatuur of meubilair die je niet meer gebruikt aan te bieden en een tweede leven te geven. Ben je een financieel wonder? Wellicht kun je een vereniging net even verder helpen bij het op orde maken van hun jaarplan. Heb jij een ruimte waar verenigingen af en toe zouden kunnen vergaderen? Of bepaalde eenmalige of terugkomende klussen, denk aan kopiëren, boekjes vouwen en/of het inpakken van (kerst)pakketten? Misschien vinden jouw medewerkers het wel leuk om een dagje de handen uit de mouwen te steken en een tuin op te knappen?

Er is zoveel mogelijk. Soms is het even zoeken, maar wij denken graag mee. Vaak ligt het voor de hand en heb je er zelf gewoonweg niet aan gedacht. Daarom dagen wij niet alleen ondernemers uit, zij mogen ons ook uitdagen om een passende vorm voor hen te vinden. Overigens bieden veel van de geholpen organisaties een tegenprestatie. Bijvoorbeeld een rondleiding door hun museum, een optreden of sportclinic. Dit maakt een match compleet. Een win-win situatie.

Maak samen met de Hollands Kroonse Uitdaging onze woon, werk en leefomgeving (nog) mooier.

Wil je als organisatie, onderneming of andere stakeholder betrokken raken?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
of beter nog, meld je direct aan door het formulier hieronder in te vullen!

Ja natuurlijk doe ik mee!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht en moeten ingevuld zijn om de aanmelding te kunnen versturen.
Na ontvangst van je aanmelding nemen we bij de eerste gelegenheid contact met je op!

Bedankt Founders, Vrienden en Club van 100!

Door jullie kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven