Welk gezin met kinderen, dat het financieel niet breed heeft, verdient een uitstapje?

17 juni 2022

Present(uit)je voor gezinnen in Gemeente Hollands Kroon

Na twee jaar van beperkingen is Nederland eindelijk weer open. Het sociale leven dat zo lang grotendeels stilgelegen heeft, komt weer op gang, maar niet voor iedereen! Er zijn veel zorgen, kinderen die in een sociaal isolement terecht zijn gekomen, ouders die hun baan zijn kwijtgeraakt, het stijgen van de kosten voor levensonderhoud etc. Er zijn tal van voorbeelden die ons raken en die laten zien dat armoede vele gezinnen uitsluit van alledaagse sociale activiteiten, ook in Hollands Kroon. Een situatie die niemand hoopt mee te maken maar iedereen kan overkomen.

Het doel van onze actie is om voor een groot aantal gezinnen in Hollands Kroon deze zomervakantie net even leuker te maken met een gezellig daguitje naar bijv. Dierenpark Hoenderdaell, Waddenboottocht, bezoek aan Agriport A7 of bezoek aan een zwembad. Het gaat ons hier om gezinnen die zich door financiële omstandigheden geen vakantie of uitjes kunnen veroorloven.

Stichting Present Hollands Kroon wil voor 22 gezinnen het zonnetje wat feller laten schijnen, dat betekent 1 gezin per dorp in Hollands Kroon. Mede mogelijk gemaakt met verkregen financiële ondersteuning vanuit het ´Iedereen kan meedoen´ fonds. Een samenwerking van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging. Zie ook hollandskroonseuitdaging.nl/het-iedereen-kan-meedoen-fonds-is-verdeeld

Hier hebben we hulp bij nodig! Hoe kan jij helpen?

Ken je een gezin met kinderen dat het financieel niet breed heeft en een uitstapje verdient?

Stuur ons dan voor 1 juli 2022 een email; info@presenthollandskroon.nl

Vermeld hierin jouw telefoonnummer en ook de woonplaats van het gezin dat je voordraagt. Uit iedere kern in Hollands Kroon wordt er namelijk 1 gezin geselecteerd.
Voorzien van een motivatie waarom dit gezin volgens jou een Present(uit)je verdient (max. 250 woorden).

Als het door jou opgegeven gezin wordt geselecteerd, nemen wij uiterlijk 18 juli 2022 contact met je op.
Het uitstapje zal in augustus, tijdens de zomervakantie, plaatsvinden. Data en diverse keuzemogelijkheden worden na selectie gecommuniceerd.
Wij zien alle mooie en warme reacties tegemoet!

Dominique & Monique
Stichting Present Hollands Kroon

hollandskroonseuitdaging.nl/het-iedereen-kan-meedoen-fonds-is-verdeeld

Deel het bericht:
"Welk gezin met kinderen, dat het financieel niet breed heeft, verdient een uitstapje?"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven