Het Iedereen kan meedoen-fonds is verdeeld

Microsoft en de Hollandse Kroonse Uitdaging willen graag dat het voor iedereen mogelijk is om actief deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke leven. Voor dit doel stelde Microsoft een fonds beschikbaar, het Iedereen kan meedoen-fonds. De Hollands Kroonse Uitdaging zorgde voor de uitvoering.

In mei organiseerde de Hollands Kroonse Uitdaging de Iedereen kan meedoen-maand. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon die aanspraak wilden maken op een bijdrage konden een plan indienen. Plannen met als doel om uitsluiting van mensen aan het sociale en maatschappelijke leven tegen te gaan. In totaal was er € 13.500 beschikbaar.

Er kwamen veertien aanvragen binnen. Twaalf hiervan voldeden aan de criteria en kunnen een bijdrage tegemoet zien. De volgende organisaties mogen hun plannen verwezenlijken: de Zomerschool van Stichting Surplus Hollands Kroon uit Middenmeer en Wieringerwerf, Tennisvereniging Sluis 1 uit Slootdorp, Tennisclub Middenmeer, het Huttendorp van Buurtvereniging Klufterkrogt uit Hippolytushoef, Tennisclub de Maaier uit Wieringerwerf, Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer, Cultuurhuis De Kolk uit Lutjewinkel, Atletiekvereniging Wieringermeer, CV Wieringermeer  uit Slootdorp, Stichting Present  Hollands Kroon,  Het Groene Huijs uit Wieringerwerf en Scouting Niedorp uit Winkel.

De plannen zijn uiteenlopend van aard en worden door de verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zelf naar buiten gebracht.

Scroll naar boven