Vrijwilligers, kom naar de Vrijwilligersdag Hippo!

23 mei 2024

Tijdens het leefbaarheidsonderzoek in Hippolytushoef kwam naar voren dat er bij verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties een tekort aan vrijwilligers is. Dit werd één van de onderwerpen in de top-5 van zaken die concreet aangepakt kunnen worden. Door de krachten te bundelen is hier de Vrijwilligersdag Hippo uit ontstaan. Op zaterdag 25 mei zal deze plaatsvinden in Dorpshuis Hippo in Hippolytushoef.

Voor verenigingen die vrijwilligers zoeken en vrijwilligers die willen helpen

Doel is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dus verenigingen die vrijwilligers zoeken en vrijwilligers die willen helpen. Tijdens het leefbaarheidsonderzoek hebben meer dan 70 mensen aangegeven iets voor de leefbaarheid in het dorp te willen betekenen. Wellicht is deze dag voor hen, en voor iedereen die een steentje bij wil dragen aan de leefbaarheid van het dorp, een mooie gelegenheid om dit in daden om te zetten. Diverse verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zullen zich op deze dag presenteren. Dus kom vooral langs om te kijken of je ergens van waarde kunt zijn.

Lees hier meer en zie welke verenigingen en organisaties aanwezig zijn: hollandskroonseuitdaging.nl/vrijwilligersdag-hippo

In het Nieuwsblad Hollands Kroon en op Rodi.nl/HollandsKroon

Sandra Ooms van het Nieuwsblad Hollands Kroon en Rodi.nl/HollandsKroon besteedde ruime aandacht aan de Vrijwilligersdag Hippo. Onder andere met dit artikel op de voorpagina.

www.rodi.nl/hollandskroon/nieuws/395732/kom-naar-de-vrijwilligersdag-in-hippo

Foto: vincentdevriesfoto.nl

De organisatie van deze eerste Vrijwilligersdag Hippo is in handen van Noordkopvoorelkaar, Wonen Plus Welzijn, de DAS, Dorpshuis Hippo en de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Vrijwilligers, kom naar de Vrijwilligersdag Hippo!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven