Univé Wieringerwerf treedt toe tot de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging

Univé Wieringerwerf heeft zich aangesloten bij de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging. Hiermee steunt de verzekeraar het werk van de Uitdaging voor een mooie maatschappelijke leefomgeving in Hollands Kroon. Mede hierdoor kan de organisatie doorgaan met het helpen realiseren van hulpvragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen. De Hollands Kroonse Uitdaging is een onafhankelijke stichting die voor haar bestaan afhankelijk is van financiële steun van betrokken partners.

Univé Wieringerwerf en de Hollands Kroonse Uitdaging zijn al langer partners op het gebied van matches. Zo werden kortgeleden via de Uitdaging Victor Veilig poppen aangeboden en loopt er op dit moment een actie met gratis zonnebrand. Daarnaast is Univé is ook landelijk aangesloten als partner van de Nederlandse Uitdaging.

Op de foto boven dit artikel staan van links naar rechts Saskia Glas en Samantha van der Schaar van Univé Wieringerwerf en Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Scroll naar boven