Gratis zonnebrand via Univé Wieringerwerf

20 april 2023

Univé Noord-Holland richt zich, naast verzekeren, op het voorkomen van risico’s en het beperken van schade. Ook op het gebied van gezondheid, één van de belangrijkste speerpunten van de verzekeraar. Het is daarom niet toevallig dat Univé Noord-Holland ook dit jaar weer gratis zonnebrand-dispensers aanbiedt, om zo de kans op huidkanker te verkleinen.

De verzekeraar is in 2021 al gestart met het opzetten van samenwerkingen met zwembaden om bezoekers te voorzien van gratis zonnebrand. In 2022 hebben zij diezelfde werkwijze herhaald, ditmaal ook met andere partijen. En ook dit jaar wordt het thema weer omarmd.  

Univé Wieringerwerf heeft vier zonnebranddispensers beschikbaar die via de Hollands Kroonse Uitdaging worden aangeboden. Deze moeten een prominente plek krijgen om de bewustwording van goed smeren nog meer te vergroten. Denk hierbij aan speeltuinen, scholen, verenigingen en andere openbare plekken waar toezicht aanwezig is. Partijen die in aanmerking willen komen voor een zonnebranddispenser, inclusief zonnebrand voor 1000 kleine smeerbeurten, kunnen zich aanmelden via info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Samantha van der Schaar van Univé Wieringerwerf en Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging. Foto: Saskia Glas.

Deel het bericht:
"Gratis zonnebrand via Univé Wieringerwerf"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven