Ook tweede Vrijdag Vraagdag een succes

18 februari 2023

Om de bekendheid te vergroten en zo nog meer van waarde te kunnen zijn voor het maatschappelijke leven in Hollands Kroon, hield de Hollands Kroonse Uitdaging op vrijdag 17 februari, bij Paardensportvereniging Oude Veer in Anna Paulowna, de tweede Vrijdag Vraagdag. Dit in goede samenwerking met Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon en het Nieuwsblad Hollands Kroon van Rodi Media.

Diverse vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen kwamen langs en stelden vragen. Voor sommigen was dit de eerste kennismaking met de Uitdaging, anderen kenden de onafhankelijke stichting al wat beter. De vragen liepen sterk uiteen. Van algemene informatie over de Hollands Kroonse Uitdaging of Kernbeheer, tot specifieke hulpvragen over een visvijver, musea, een bloemencorso, een lessenserie bij een boek, promotie van een vereniging en vragen over de openbare ruimte in onze gemeente. De aanwezige organisaties kregen ook informatie over de Beursvloer Hollands Kroon en schreven zich allemaal in als bezoeker.

Sandra Ooms van het Nieuwsblad Hollands Kroon was ook bij deze editie van Vrijdag Vraagdag weer een welkome gast. Zij ging naar huis met maar liefst zeven onderwerpen voor artikelen in de enige gratis krant voor heel Hollands Kroon. Met Wethouder Mary van Gent werd afgesproken dat de Hollands Kroonse Uitdaging en het Nieuwsblad Hollands Kroon aandacht gaan besteden aan Meedoen Hollands Kroon, de regeling van de Gemeente Hollands Kroon die het voor iedereen mogelijk maakt om deel te nemen aan sport- culturele- en onderwijsactiviteiten.

Al met al een mooie opkomst en opbrengst tijdens deze tweede Vrijdag Vraagdag. Iedereen is ruim te woord gestaan en vragen konden worden beantwoord. Concreet werden er zeven matches gemaakt door het Nieuwsblad Hollands Kroon. Ook Kernbeheer Hollands Kroon heeft concreet organisaties en inwoners kunnen helpen. Daarnaast was het een mooie mogelijkheid voor de aanwezigen om te netwerken.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Ook de tweede Vrijdag Vraagdag vraagt om een vervolg. Wanneer en waar in Hollands Kroon is nog niet bekend. Alleen dat het op een vrijdag, tussen 17:00 en 20:00 uur zal zijn. De aandacht van de Hollands Kroonse Uitdaging richt zich nu eerst de op Beursvloer Hollands Kroon op woensdag 22 maart in RSG Wiringherlant te Wieringerwerf. Vraag en aanbod voor dé maatschappelijke beursvloer van Hollands Kroon kunnen via info@hollandskroonseuitdaging.nl worden aangemeld.

Deel het bericht:
"Ook tweede Vrijdag Vraagdag een succes"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven