Beursvloer Hollands Kroon – 22 maart 2023 – RSG Wiringherlant

16 februari 2023

De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Daarmee gaan we op herhaling. Ook dit jaar is de locatie RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Datum is 22 maart. Met inloop en bekendmaking van de resultaten is dit gepland van 19:00 tot 21:00 uur.

De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn bedrijven, organisaties, de overheid en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten. Vorig jaar leverde de Beursvloer Hollands Kroon een record van 133 matches op. 133 verbindingen tussen vraag en aanbod. Een aantal waar de organisatie nu direct weer voor zou tekenen.

Bedrijven of organisaties met aanbod of maatschappelijke organisaties met hulpvragen kunnen deze aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Lees hier meer over de Beursvloer Hollands Kroon.

Handelen in betrokkenheid op de Beursvloer Hollands Kroon

Deel het bericht:
"Beursvloer Hollands Kroon – 22 maart 2023 – RSG Wiringherlant"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven