Laptop van ICT vanaf Morgen voor de Wieringer Schatkamer

29 februari 2024

De Wieringer Schatkamer had een betere laptop nodig. Deze vraag legde de kringloopwinkel uit Hippolytushoef neer bij de Hollands Kroonse Uitdaging. De Uitdaging heeft voor die vragen een goede partner in ICT vanaf Morgen. Met gesloten beurs werd er een match gemaakt.

ICT vanaf Morgen is een social enterprise uit Alkmaar, met de doelstelling om zo veel mogelijk jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden in de ICT. Onder de diensten die dit bedrijf verleend, valt ook het refurbishen van afgeschreven ICT-apparatuur, zoals laptops en computers. Dit betekent simpel gezegd dat een apparaat een nieuwe of opgeschoonde binnenkant krijgt, zodat deze weer zo goed als nieuw is. Hiervan gaat een deel belangeloos naar goede doelen, de overige apparatuur is te koop.

Chris Badenbroek van De Wieringer Schatkamer haalde de laptop op. Op de foto krijgt hij deze aangeboden door Kim Bakkum.

20 maart Beursvloer Hollands Kroon en ICT vanaf Morgen is er ook weer bij!

Ook dit jaar is er weer een Beursvloer Hollands Kroon. Op woensdag 20 maart in RSG Wiringherlant. De beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging is een plek waar bedrijven en organisaties met gesloten beurs hun lokale maatschappelijke betrokkenheid concreet vorm kunnen geven. Zij helpen daar verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties met kennis, kunde of materialen. Lees hier meer. Inschrijven met vraag en/of aanbod kan via de link in het artikel.

Deel het bericht:
"Laptop van ICT vanaf Morgen voor de Wieringer Schatkamer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven