Beursvloer Hollands Kroon – woensdag 20 maart 2024 – RSG Wiringherlant

9 februari 2024

De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Locatie RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. De datum is 20 maart. Met inloop en bekendmaking van de resultaten is dit gepland van 18:30 tot 21:00 uur.

Deelnemers zijn bedrijven, organisaties, de gemeente en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten. Vorig jaar leverde de Beursvloer Hollands Kroon een record van 218 matches op.

Lees hier meer over de Beursvloer Hollands Kroon.

Deelnemen? Meld jouw bedrijf of organisatie met aanbod of maatschappelijke organisatie met hulpvraag aan via onderstaande link.

-> AANMELDEN BEURSVLOER

Meer informatie is te verkrijgen bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Foto: Pulse Visuals – Jeff Hofstede

Deel het bericht:
"Beursvloer Hollands Kroon – woensdag 20 maart 2024 – RSG Wiringherlant"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven