Gymvereniging Wieringen vult kas

7 april 2024

CombiVliet opende tijdens Kom in de kas op zaterdag 6 april haar deuren. Iedereen kon kijken hoe de tomaten groeien, verzorgd, geoogst en verpakt worden. Ook was er te zien wat er verder bij de groei van de tomaten komt kijken: ECW Energy, Ennatuurlijk Aardwarmte en CHP support waren ook aanwezig en lieten zien waar de energie, warmte en water vandaan komt voor de groei van de tomaten. Ook andere glastuinbouwers waren aanwezig met producten die geteeld worden op Agriport. Het werd een goed bezochte dag.

Voor dit evenement zocht de organisatie naar een vereniging uit de buurt die de bezoekers koffie, thee, limonade en iets lekkers wilde verkopen. De opbrengst van de consumpties kwam volledig ten goede aan de clubkas van deze vereniging. Deze vraag werd uitgezet via de Hollands Kroonse Uitdaging. Hier kwamen meerdere reacties op binnen. Gymvereniging Wieringen was de eerste van meerdere verenigingen die op deze kans reageerde. Zij mochten daarom deze opdracht uitvoeren.

Het werd ook voor hen een goede dag. Vele bezoekers kochten een consumptie, waarbij vooral de zelfgebakken taarten en cakes in de smaak vielen. De klus werd met plezier geklaard en de samenwerking met de organisatie verliep op alle vlakken prima. Gymvereniging Wieringen ging met een goed gevulde kas naar huis.

Zie ook: hollandskroonseuitdaging.nl/kom-in-de-kas-op-agriport-a7

Foto’s aangeleverd door Gymvereniging Wieringen.

Herman Loer maakte onderstaande foto’s.

Deel het bericht:
"Gymvereniging Wieringen vult kas"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven