Bestuursvergadering bij Het Groene Huijs

2 maart 2023

Het bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging komt maandelijks bijeen. Dat doen ze bij voorkeur bij organisaties waar de Hollands Kroonse Uitdaging iets voor heeft betekend. Deze maand was het bestuur welkom bij Dagbesteding Het Groene Huijs.

Het Groene Huijs bevindt zich aan de Schelpenbolweg in Slootdorp en is gevestigd in een typische Wieringermeerboerderij. De dagbesteding is bedoeld voor ouderen met een geheugenprobleem of psychische belemmeringen die nog zelfstandig wonen, maar ondersteuning nodig hebben bij het structureren van hun dag. Maar ook voor ouderen die niet meer in staat zijn om hun sociale netwerk te kunnen onderhouden en hierdoor vaak alleen zijn of zich alleen voelen.

Het Groene Huijs maakte vorig jaar kennis met de Hollands Kroonse Uitdaging op de Beursvloer Hollands Kroon. Daar maakte deze maatschappelijke organisatie meerdere matches. Ook na de beursvloer kon de Uitdaging nog enkele keren van waarde zijn voor de dagbesteding. Corina Groenewegen is het gezicht van Het Groene Huijs. Op de vraag of de Uitdaging eens bij haar mocht vergaderen, reageerde zij direct enthousiast. Onder het genot van een lekker bakkie met overheerlijke zelfgebakken appeltaart werd het nuttige met het aangename verenigd.

Op bovenstaande foto staan van links naar rechts secretaris Sonja Berbee, voorzitter Ellen Huijbers, penningmeester Gerrit Beetsma en Corina Groenewegen.

Het Groene Huijs kreeg in 2022 twee rolstoelen via het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging. Ook in 2023 is er in mei weer een Iedereen kan meedoen-maand.

Ook dit jaar is er weer een Beursvloer Hollands Kroon. Op 22 maart in RSG Wiringherlant. Meer informatie is te vinden op hollandskroonseuitdaging.nl/beursvloer-hollands-kroon-22-maart-2023-rsg-wiringherlant.

Deel het bericht:
"Bestuursvergadering bij Het Groene Huijs"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Expeditie Slootdorp

Zaterdag 20 juli houdt Slootdorps Belangen Expeditie Slootdorp. Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Iedereen kan

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven