Aanbod en Vraag Beursvloer Hollands Kroon 2024 (tussenstand)

Tot dinsdag 19 maart hebben wij het volgende aanbod, vragen of vraag en aanbod ontvangen.

Ook deelnemen aan de Beursvloer Hollands Kroon op woensdag 20 maart in RSG Wiringherlant? Meld je dan aan via onderstaande link. Meer informatie hier: hollandskroonseuitdaging.nl/beursvloer-hollands-kroon-woensdag-20-maart-2024

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld.
(Laatste aanvulling 19-03 15.30)

–> AANMELDEN

Bestand is met de balk onder aan het bestand van rechts naar links te bewegen om het aanbod en vragen volledig zichtbaar te maken.

Break Out ’88AanbodBasketbalclinic
BRUTAEL. Online Marketing.AanbodHulp bij online marketing diensten, social media, websites, etc.
Burghout Design & DrukAanbodEen kassa.
CI-EngineersAanbodOpnames met drone gemaakt door gecertificeerde piloot.
De Groot RecreatieAanbodEen dagdeel onze ruimte (Schippershuus) beschikbaar voor bijvoorbeeld vergadering, workshop, lezing enz. Koffie/thee & wat lekkers is inbegrepen.
De Waddenbungalows B.V.AanbodKom in gesprek.
Display Media Hollands KroonAanbodGratis plaatsing en “draaien” van een volgens aan de specificaties voldoende aangeleverde advertentie, maximaal 1 week op het LED bord langs de N99 bij Den Oever. Zie www.dmhk voor de specificaties. Aanbod is voor enkele doelen die de sociale cohesie idealistisch ondersteunen.
Gemeente Hollands KroonAanbodWij helpen inwoners die een initiatief/idee hebben voor in de buurt of in de gemeente. Ook helpen wij inwoners verder op weg als ze de weg in onze organisatie (de gemeente) niet weten te vinden.
ICT vanaf MorgenAanbodEen aantal laptops of desktops.
Kwekerij Siem Munster/Munsterflowers.nlAanbodTulpen voor het 4 mei Comité Wieringerwerf.
25 bos tulpen voor vrijwilligers die Ouderen/gehandicapten helpen.
Tulpenkop-match (als in 2023) met verenigingen. Als een vereniging of stichting een groep jeugdige leden aanbrengt om tulpen te koppen, geeft Siem, naast het loon voor de kopper zelf, per deelnemend lid €5 voor de clubkas.
MicrosoftAanbodIedereen kan meedoen-fonds
Onzichtbaar OpvoedenAanbodVoorlichting over de Onzichtbaar Opvoeden-manier. Workshops/masterclasses over tekeningen lezen en daarop zijn nog meer variaties te bedenken.
RabobankAanbodVerenigingsondersteuning
Regio NoordkopAanbodWij komen een nieuwsreportage over de beursvloer maken.
Rodi MediaAanbodGratis redactie in de krant voor verenigingen en stichtingen.
Rotary Club WieringerlandAanbodKom met ons in gesprek!
Rove horeca groothandelAanbodWij zijn een horeca groothandel en adviseren graag organisaties op het gebied van kantine en inkopen.
Titia Lont coaching voor bestuurdersAanbodOndersteuning bij fondsenwerving.
Trans4mateAanbodWorkshop smartphonefotografie. (2x)
Tutto WoonstijlAanbodStyling of kleur advies. Het aanleveren van knutselmateriaal zoals stof, behang, coupon tapijt en vinyl. Verder staan we open om ons deskundige advies te delen.
UnivéAanbodKantoorruimte. Handjes om te helpen. 5 Victor Veilig-poppen. Univé Ledenfonds. Nader te bepalen. Kom naar onze kraam!
Viking ReclameAanbodAanbod gericht op reclame doeleinden.
WieringernieuwsAanbodHet gratis plaatsen van berichten op Wieringerniews.nl en HollandsKroonNieuws.nl.
ATJ OwlsVraag en AanbodVraag: Wij zoeken iemand die voor ons een stichting wil gaan beheren en alles wat daarbij komt kijken zoals de mediacontacten onderhouden en de stichting zelf runnen. Aanbod: Met onze uilen wilen wij goede doelen verblijden en ons daarvoor inzetten.
Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.Vraag en AanbodWe hebben nog geen concreet idee.
BloemennisVraag en AanbodNog niets concreets. Wij zijn creatief op de avond zelf.
Boel-Skik’92Vraag en AanbodLaten ons verrassen en gaan in gesprek met mogelijke aanbieders , ons tegen aanbod o.a. een jeu de boule clinic.
Bouwbedrijf Hollands KroonVraag en AanbodLoopt rond en legt daar graag contacten.
Buurtvereniging KlufterkrogtVraag en AanbodNog niet concreet.
Cheryl de Graaf | Coachpraktijk Pluma FuerteVraag en AanbodVraag: Locatie om Sta Sterk workshop (6-20 deelnemers), Sta Sterk training (4-6 deelnemers) te geven, een ruimte voor 1 op 1 coaching/training of een mooie locatie (kantoorachtige setting) voor brandingshoot. Aanbod: Sta Sterk workshop voor kinderen (van de locatie) 6- 20 deelnemers en/of posts op website/socials als reclame.
Coachpraktijk TulaVraag en AanbodAanbod: Bied mijn diensten aan voor mensen die bang zijn voor de tandarts. Vraag: Een fotograaf
Dagbesteding Het Groene HuijsVraag en AanbodLeuke activiteiten voor onze bezoekers. Wat wij met onze bezoekers terug kunnen doen is iets lekkers maken voor het bedrijf, reclame maken, en eventueel een vergaderruimte beschikbaar stellen.
De Gesmeerde KelenVraag en AanbodWij vragen/zoeken: Muziekstandaards en optredens. Wij bieden: 1 gratis optreden.
De Wieringer SchatkamerVraag en AanbodNog niet zeker.
Detectiespecialist D.J. LaanVraag en AanbodStemmen wij graag terplekke af.
DINA MUSICVraag en AanbodVraag: Ruimte voor zang-workshops. Aanbod: Zangles of zang-workshop.
Dorpsraad KreileroordVraag en AanbodWij komen graag in gesprek met bedrijven en organisaties.
Gemeente Hollands KroonVraag en AanbodIk kom als kennismaken met de diverse partijen.
Het Tweede ThuisVraag en AanbodVraag: Hordeuren voor openslaande deuren en ramen. Aanbod: Vergaderruimte, rondleiding, taarten bakken. Er zijn veel mogelijkheden.
Historische Vereniging WieringenVraag en AanbodWij lopen rond en hopen matches te maken.
Hollands Kroonse UitdagingVraag en AanbodVraag: Ondersteuning van de Hollands Kroonse Uitdaging. Word partner of lid van de Club van 100. Aanbod: Het helpen van bedrijven, organisaties, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties met het maken van matches. Hulp bij de aanvraag van (incidentele) subsidies.
Humanitas afdeling Kop van Noord-HollandVraag en AanbodVraag: Ruimte voor een bijeenkomst. Catering tijdens trainingen/intervisies. Trainingen. Promotionele ondersteuning. Boeken voor de VoorleesExpress. Aanbod: Trainingen, Gebruik van onze vergaderzaal in Den Helder.
Incluzio Hollands KroonVraag en AanbodVraag: Wij zoeken naar (openbare) ruimtes om verschillende collectieven te kunnen organiseren. Laten zien welk aanbod we hierin hebben. Aanbod: We zijn er tevens voor burgerinitatieven, die bijvoorbeeld lotgenotencontact willen opzetten. Hierbij kunnen wij ondersteunend zijn.
Johanna’s Bos en Dina MusicVraag en AanbodVraag: Klapstoelen, (tweedehands) Bouwmaterialen denk aan balkjes, platen hout, sandwichpanelen en stoeptegels, vrijwilligers. Aanbod: Gratis Johanna’s Bos bierpakket voor loterij of bingo.
Judovereniging Asahi-SanVraag en AanbodAanbod: Judo – en valpreventie, steps, MMA.
KeyliteVraag en AanbodGeen concrete vraag of aanbod.
Kinderopvang Hollands KroonVraag en AanbodIn gesprek gaan met verenigingen en stichtingen
KNRM Den OeverVraag en AanbodVraag: Inventaris t.b.v voor ons boothuis (tafel, bureaustoel, whiteboard), Continu op zoek naar nieuwe bemanningsleden, welkeoverdag bij voorkeur werkzaam zijn in de buurt van Den Oever. Aanbod: Lezingen en ontvangst op ons Reddingstation in Den Oever. Presentatie en rondvaart.
Kunsttuin WinkelVraag en AanbodVraag: we zoeken hulp voor onze doedag, op deze dag maken we het terrein van onze Kunsttuin weer netjes voor de bezoekers. We hebben soep met broodjes en een verrassing. Aanbod: Voor 2 organisaties rondleiding met koffie en koek.
Muziekvereniging CreonaVraag en AanbodNiet concreet.
NoordkopvoorelkaarVraag en AanbodVraag: Hulp bij meer bekendheid voor Noordkopvoorelkaar. Een laptop. Aanbod: Wij kunnen een presentatie aanbieden van NKVE en andere bedrijven/organisaties onder de aandacht brengen op onze socials.
Peuterschool de SammeltjesVraag en AanbodGeen concrete vraag en/of aanbod.
Present Hollands kroonVraag en AanbodVrijwilligers.
Present Hollands KroonVraag en AanbodVraag: Een goede stofzuiger, een hoge plantenbak voor kruiden en als afscheiding van terras, stoelen voor om onze koffietafel, kledingrekken, reclamebord A1 voor buiten, T-shirts en sweaters met opdruk voor projectvrijwilligers,banner voor op beurzen met logo, infraroodpaneel, foto’s voor onze website. Aanbod: Als tegenpresentatie kunnen wij via de praktische projecten een teambuildingdag organiseren voor bedrijven. Ruimte aanbieden. Naaiklussen doen.3x Kraamkadopakket. 3x Kledingkadobon.
SDH Stichting Dorpshuis HippolytushoefVraag en AanbodVraag: Vrijwilligers. Aanbod: Ruimte voor verenigingen.
Senioren Vereniging MiddenmeerVraag en AanbodWordt nog bekendgemaakt.
Soroptimistclub WieringerlandVraag en AanbodWij komen graag in gesprek.
Speeltuin Helderse BuurtVraag en AanbodVraag: Hulp/advies bij het opstellen van een plan om de groenvoorziening optimaal bij te kunnen houden. Het maken van professionele foto’s van de speeltuin voor PR doeleinden. Hulp bij renovatie van ons grote speeltoestel. Hulp/advies bij de werving van vrijwilligers. Aanbod: Een dagdeel gratis huur van de speeltuin. Een bijeenkomst met collega’s of relaties waarbij de kinderen lekker kunnen spelen met gebruik van keuken en toiletfaciliteiten. Gebruik van ons huisje als locatie voor vergaderingen tot maximaal 8 personen.
Sport Vereniging KreileroordVraag en AanbodBepalen wij op de beursvloer.
Starters.ecoVraag en AanbodSamenwerkingen zoeken om samen met lokale jongeren impact te maken in de buurt of bij een organisatie.
Stichting Cultuur in de NoordkopVraag en AanbodNog niet helder op dit moment.
Stichting De KapelVraag en AanbodNog geen concrete vraag of aanbod.
Stichting Sport en Welzijn WieringermeerVraag en AanbodWij vragen materiaal voor en hulp bij het project “red je vriendje”:
Wij bieden vergaderruimte met koffie/thee/lunch voor 15 tot 30 personen. Wij bieden een groeples in het nieuwe zwembad voor 10 personen. Wij bieden een uur bewegen onder begeleiding voor minimaal 10 personen.
Stichting Sportcentrum Wieringen. SSWVraag en AanbodNog niets concreets.
Stichting Weg van de VikingenVraag en AanbodNog niet bekend.
Studio Kelly Sue WieringenVraag en AanbodNog geen concreet idee
Team Sportservice NoordkopVraag en AanbodNog niet concreet.
Tennisvereniging de VlieterVraag en AanbodAanbod: Beschikbaar stellen van de tennisbanen voor bv. bedrijfsdagen en bedrijfsuitjes.
TV SLUIS 1Vraag en AanbodVraag: Hulp bij het realiseren van een leefbaar rolstoelvriendelijk clubgebouw van onze vereniging. Hulp bij het aanleggen van de afwatering van onze nieuw te bouwen veranda. Decoratie kantine en kleedkamers. Aanbod: Een bedrijventoernooi waar wij de banen en kantine aanbieden.
Van Dijk tot DijkVraag en AanbodPodcast over kunst&cultuur in Hollands Kroon. Hier bieden we graag aandacht aan evenementen en creatieve makers.
Veiligheidsregio Noord Holland NoordVraag en AanbodBrandweer zoekt oefenlocaties en biedt voorlichting (Brand-)veilig leven.
VSBfondsVraag en AanbodMaatschappelijk fonds dat ook culturele projecten kan ondersteunen, als fonds zijn we op zoek naar passende projecten in de Kop van Noord Holland.
Wieringer DangsersVraag en AanbodWe zoeken een opslagruimte voor onze mobiele dansvloer. In de aanbieding hebben we een geluidsinstalatie.
WironruitersVraag en AanbodWij bieden onze accomodatie/ kantine aan en staan open voor andere suggesties. Vragen komen wij nog even op terug.
Wonen Plus WelzijnVraag en AanbodVraag: kantoorbenodigdheden en naaimachine/lockmachine. Aanbod: diverse kantoor benodigdheden.
Woonzorggroep SamenVraag en AanbodDe locaties van Samen hebben diverse vragen en aanbod. Kom naar onze kraam!
Zangkoor MistralVraag en AanbodWij vragen hulp bij het inzicht in het onderhoud van onze website en de facebookpagina die we begonnen zijn. aanbod is nog niet duidelijk maar we zijn een koor dus een optreden verzorgen behoort tot de mogelijkheden.
Zonnebloem afd. WieringenVraag en AanbodVrijwilligers.
Zorgboerderij DijkgatshoeveVraag en AanbodVraag: Timmerbedrijf die onze huis/eetkamerbanken kan omvormen, ballustrade in werkgebouw maken. Aanbod: Teamuitje. Groepsruimte voor bedrijven. Gezamenlijk met onze bewoners werken aan een project of op de boerderij. Bijvoorbeeld koeien scheren. Excursie in natuurgebied.
Zwembad de VenneVraag en AanbodNog geen concrete vraag of aanbod..
BuurtKamer KolhornVraagHulp bij het maken van een website.
Buurtvereniging NoordervenneVraagGeen concrete vraag.
C.V. WieringermeerVraag(gebruikte) Speeltoestellen voor een kleine speeltuin.
Dorpsraad HippoVraagWij komen ons informeren.
Gym Vereniging WieringenVraagWe zijn op zoek naar kasten en gym materiaal.
Historisch Genootschap WieringermeerVraagTentoonstellingsmateriaal zoals banner, vergroten van foto’s, 3d prints van b.v. vissersboten, geluidsband voor continu presentatie.
Hoeve EngelenburghVraagHier komen we nog op terug.
Hollands KroonVraagKennis nemen van het aanbod van ondernemers in Hollands Kroon. Netwerken.
IJsbaan Anna PaulownaVraagPortofoons lenen.
IJsclub VoorwaartsVraagGoed en goedkoop boekhoudprogramma. Vraag voor notaris samenvoeging stichting en vereniging
Kindervakantieweek 2024 – HumanitasVraagOrganiseren van een activiteit, beschikbaar stellen van speelmateriaal, catering verzorgen, gezelschapsspellen, vrijwillige inzet en overige hulp tijdens de Kindervakantieweek 2024.
Openwater zwemmen Oude VeerVraagWij zijn opzoek naar 1 Dixi en een plaszuil of 2 dixi’s voor 1 dag tijdens ons evenement.
RSG WiringherlantVraagStageplekken voor onze leerlingen.
Schager UitdagingVraagIk kom als bezoeker.
Scouting Corvus CoroneVraagWij hebben drie verschillende projecten waarvoor we zaken als vraag willen uitzetten.
Scouting Die RobbenVraagTulpen voor 4 Mei.
St. Dierenvreugd-Kindervreugd – Speeltuin De KwettertuinVraagWij laten ons verrassen door het aanbod.
Stichting Bloemendagen Anna Paulowna-BreezandVraagPR voor Bloemendagen. Wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers, o.a. voor bemanning van de bloemendagentrein en de infokeet, voor gids op de bus of fietsgids, etc.

Daarnaast kunnen wij aanbieden dat we reclame maken voor activiteiten tijdens de bloemendagen. Als personen/organisaties deze activiteiten aanmelden via onze website nemen we ze mee in de publicaties en op onze nieuwe app (denk aan muziek/theater, maar ook open huis, tentoonstelling, markt, etc.).
Stichting Cultureel Erfgoed Begraafplaats WieringermeerVraagHulp bij o.a. het ontwerpen van een logo voor de stichting en maken van flyers en folders. Zoeken een penningmeester.
Hulp bij opzetten van een donateurs-administratie (AVG-bestendig).
Stichting De Roode EenhoornVraagVoor De Roode Eenhoorn in Nieuwe Niedorp, een woonzorgcomplex voor 9 mensen met een beperking, zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen om vliegen en muggen buiten de deur te houden. We hebben al veel vliegenhangers geprobeerd, maar steeds gaan die stuk omdat de bewoners in een rolstoel door deze deur naar binnen en buiten gaan. De slierten blijven tussen de wielen zitten. Kan iemand ons helpen of adviseren wat we voor de openslaande deuren kunnen gebruiken om de vliegen en muggen buiten te houden?
Stichting Dorpshuizen WesterlandVraagWij zoeken trottoirtegels, stopzand en een stratenmaker voor het opnieuw bestraten van het plein naast het dorpshuis in Westerland.
Stichting Kolhorn VooruitVraagOp zoek naar 200/250 stoeptegels 30×30, liefst van dezelfde dikte en opsluitbandjes.
Stichting Musical Producties Ap-ArtVraagHulp bij PR om musical zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen in de breedste zin van het woord .

Hulp bij het aanvragen van fondsgelden om geluidsapparatuur te kunnen aanschaffen.
Stichting Onderzoek Maritieme VermistenVraagHulp voor expedities.
Stichting Postboot WieringenVraagOp dit moment nog geen concrete vraag.
Team ALStoppers.nuVraagTeam ALStoppers.nu, namens de Stichting ALS Nederland, vraagt om hulp tijdens de Tour du ALS op 13 juni 2024.
Dit team zoekt sponsoren om deze dodelijke ziekte de wereld uit te helpen, donaties of een aangeboden activiteit, ‘een verdienmodel’.

Tevens zoeken we naar iemand met een ingangsroute naar een bekende artiest vanwege Benefietconcert bijvoorbeeld in door ons geregeld Vikingschip in Den Oever.

Thalia Muziektheater Hollands KroonVraagWe gaan ons opslaghok uitbreiden met een zolder (voor alle rekwisieten, kleding, techniek, etc.). Hier willen we graag materialen voor. Hulp bij het onderzoeken en aanvragen van subsidies of bijvoorbeeld het inzetten van je leden voor geld voor de club. Nu te weinig kennis van.
Timmerdorp Anna PaulownaVraagWij vragen een geluidsinstallatie om te lenen. Tetrix stalen vuilniszakhouders. Iets van muziek. Shirts voor de kinderen. Wij bieden naamsbekendheid via ons netwerk.
v.v. Flevo MiddenmeerVraagFotoprint voor op de muur, verf en vliesbehang, stellingkasten voor voorraadruimte, laptop.
Vereniging Behartiging Belangen GehandicaptenVraag100 bingo plankjes.
Werkgroep Jongeren NiedorpVraagStatuten wijziging door een notaris. Verkrijgen kennis horeca ondernemers. In contact komen met bouwbedrijven/loodgieters/elektriciens etc.
Wieringer Activiteiten Vereniging (WAV)VraagHulp bij genereren van subsidie voor algemene doelen WAV en het verwerven van personen bus.
Wooninitiatief de DowndriehoekVraagTijdelijke opslagruimte.
Zorgboerderij de KoetelVraagWij zijn opzoek naar een toegankelijk konijnenhok, een laptop voor de cliënten om het schoolwerk te kunnen verbreden. Samen komen we wel uit welke tegenprestatie er passend is.
Scroll naar boven