Zwembad ‘t Petje nog mooier met loopmat

9 september 2022

De Hollands Kroonse Uitdaging ontving het volgende bericht van Zwembad ‘t Petje in Zijdewind. Dankzij een incidentele subsidie via de Hollands kroonse Uitdaging konden zij het natuurzwembad verbeteren en verfraaien.

Voor de jeugd uit ‘t Veld en Zijdewind is Natuurzwembad ‘t Petje in Zijdewind een ontzettend belangrijke plek tijdens zomerse dagen. Dit voorjaar is het zwembad feestelijk heropend, de maanden daarvoor is er namelijk door heel veel vrijwilligers knetterhard gewerkt om het zwembad een flinke upgrade te geven.

Onder andere door de vette veranda, toffe bankjes en stevigere schuttingen is deze plek nu nog meer in trek. Niet alleen de jeugd geniet volop maar ook de volwassenen kunnen heerlijk vertoeven terwijl de kinderen zich prima vermaken.

Door de bijdrage van Hollands Kroonse Uitdaging is zwembad ‘t Petje momenteel ook trotse eigenaar van een heuse loopmat. Een lange mat die op het water drijft en waar je dus over kunt rennen. Als je dan goed in balans blijft, blijft je het einde van de mat halen zonder in het water te vallen. Dat deze loopmat een regelrechte hit zou worden bleek al tijdens het installeren, aangezien er op dat moment meteen al een flinke wachtrij vormde.

Echt een super toffe toevoeging aan het al prachtig opgeknapte zwembad. En een uitdaging voor jong en oud, niet alleen de kinderen ondervinden veel lol aan de mat maar ook voor de ouders blijkt het een ware uitdaging, hilariteit alom! Extra waterpret en tegelijkertijd is de mat, naast de spin, ook nog eens een fijne chillplek in het zwembad. Want ook heerlijk zonnen en kletsen is een populaire activiteit op de mat.

Thanks Hollands Kroonse Uitdaging! We zijn echt super blij met deze waardevolle toevoeging!

Deel het bericht:
"Zwembad ‘t Petje nog mooier met loopmat"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven