Workshop Werken met Microsoft Teams

14 maart 2021

Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon bood Microsoft een workshop ‘Werken met Microsoft Teams’ aan. Acht verenigingen of stichtingen meldden zich hiervoor aan. De meeste organisaties keken met meerdere mensen, waardoor het totaal aantal mensen dat aan deze workshop meedeed boven de twintig uitkwam. Bijgaand twee verslagen van deze online workshop.

Het verslag van Justin de Weert, aanwezig namens Wieringer Eilandmuseum Jan Lont, maar ook als matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Dankzij de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging heeft het Wieringer Eilandmuseum Jan Lont een match kunnen maken met Microsoft voor een cursus Teams. Door de pandemie is Teams erg populair geworden om op afstand toch met elkaar te kunnen vergaderen. Voor verenigingen en stichtingen waren de mogelijkheden van dit programma voor hun vergaderingen niet altijd erg duidelijk.

Bij deze workshop waar ik voor het museum aanwezig mocht zijn heb ik een groot tal nieuwe mogelijkheden mogen leren kennen van dit platform. Denk aan opties aanpassen binnen meetings, livestreams organiseren, werken in kanalen en nog veel meer.

Voor menig vereniging of stichting zal dit hele waardevolle informatie zijn. Dat was dan ook te zien aan het grote aantal deelnemers van de andere organisaties uit de gemeente Hollands Kroon. Ook zij hebben, net als het museum, deze match gemaakt op de beursvloer van afgelopen februari.

Als jongste matchgroeplid van de Hollands Kroonse uitdaging is het heel erg mooi om te zien dat zoveel partijen hebben meegedaan aan deze cursus. Je komt tegenwoordig niet meer om het digitale vergaderen heen, dus het is belangrijk voor je vereniging of stichting om je technische kennis op peil te houden.

Het geeft dan ook een goed gevoel dat we deze mensen dankzij de kracht van de Uitdaging konden verbinden aan een grote partij zoals Microsoft.

Foto’s: Justin de Weert

Reactie van Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer.

Afgelopen week hebben een aantal SSWW vrijwilligers uit diverse expertteams deelgenomen aan de workshop MS Teams. Deze workshop werd aangeboden door het Microsoft Datacenter Community Development met veel deelnemers uit de regio.
Deze match is gemaakt tijdens de Beursvloer 2021 welke georganiseerd werd door de Hollands Kroonse Uitdaging.
Ook wij hebben het afgelopen jaar veel gebruik gemaakt van deze online vergadermogelijkheid. De workshop was leerzaam en met alle tips and tricks van Jeroen en Florien kunnen wij verder in Teams aan de slag!
Animatie: Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer

Deel het bericht:
"Workshop Werken met Microsoft Teams"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven