Workshop Social Media door Druktemaker

10 maart 2020

Druktemaker uit Den Helder verzorgde een workshop social media. Vele verenigingen en stichtingen deden hieraan mee. Dit waren allen matches gemaakt tijdens de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging. De locatie was het kantoor van de Rabobank Kop van Noord-Holland op het Kooypunt, ook dit was een match van die Beursvloer.
Manon Kraak en Jon Ruigrok brachten deze workshop enthousiast. Het bleef boeien. In ruim twee uur kwamen vele bruikbare tips en tricks voorbij en mochten de aanwezigen hun vragen op deze professionals afvuren. De aanwezigen gingen zonder uitzondering met een goed gevoel naar huis. Zij kunnen nu nog beter de door hen gestelde doelen op het gebied van social media verwezenlijken.

Op de foto’s van Justin de Weert ziet u Manon Kraak en Jon Ruigrok van Druktemaker, voor een groep vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen uit Hollands Kroon. Locatie Rabobank Kop van Noord-Holland, op het Kooypunt.

Deel het bericht:
"Workshop Social Media door Druktemaker"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven