Wisselingen bestuur Hollands Kroonse Uitdaging

30 november 2022

Op woensdag 30 november 2022 heeft het bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging afscheid genomen van voorzitter Karin van Harteveld en penningmeester Ben Tops. Zij waren beiden vanaf de oprichting in 2017 bestuurslid. Naast deze bestuursleden heeft de Hollands Kroonse Uitdaging ook afscheid genomen van notulist Betty Tops. Zij zette zich eveneens sinds de oprichting in voor de stichting.

Karin van Harteveld wordt als voorzitter opgevolgd door Ellen Huijbers, die tot aan dit moment secretaris was. Deze functie wordt overgenomen door Sonja Berbee. Gerrit Beetsma is de nieuwe penningmeester. Arjan Smit completeert het bestuur.

Karin, Ben en Betty kunnen terugkijken op een succes- en betekenisvolle periode. In de tijd dat zij werkzaam waren is de Hollands Kroonse Uitdaging uitgegroeid tot een organisatie met impact op het welzijn van de inwoners van Hollands Kroon. Dit was niet mogelijk geweest zonder hun belangeloze inzet. Tijdens de laatste bestuursvergadering onder leiding van Karin werd hierbij stilgestaan.

Op bovenstaande foto ziet u links Karin van Harteveld, in het midden Ben Tops en rechts Betty Tops.

Het nieuwe bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging. Met van links naar rechts Gerrit Beetsma, Sonja Berbee, Arjan Smit en Ellen Huijbers.

Deel het bericht:
"Wisselingen bestuur Hollands Kroonse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kapellehof met de bus naar Bloeiers

Bericht van Facebook: Kapellehof Busuitje naar bloeiers, bewoners hebben mooie bloemetjes uitgezocht. Bedankt Bloeiers voor de plantjes. Dankzij de Hollands

Scroll naar boven