Win, win, win, win…

22 juli 2020

De Hollands Kroonse Uitdaging zamelde afgeschreven laptops in voor ICT vanaf Morgen. Daarmee kan deze social enterprise weer veel goed en duurzaam werk doen. Als dank daarvoor mocht de Uitdaging een gerefurbishde laptop aan een vereniging schenken. Zweefvliegcentrum Noordkop vroeg er één. De laptop ging naar deze vereniging. Kort geleden reageerden zij ook al met succes op de aanbieding van een koffiemachine door de Rabobank. Hiervoor willen zij graag iets terug doen, en bieden twee passagiersvluchten in een zweefvliegtuig aan. Deze worden binnenkort verloot onder vrijwilligers van andere verenigingen. Dan staan die ook weer in het zonnetje. Wanneer de vluchten zijn, hangt nog even af van de coronaprotocollen. Hou de media van de Hollands Kroonse Uitdaging daarvoor in de gaten.

Op de eerste foto krijgt Frans Sandkuijl van Zweefvliegcentrum Noordkop de laptop overhandigd door Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Kijk voor meer informatie over Zweegvliegcentrum Noordkop op www.zweef.nl en voor meer informatie over ICT vanaf Morgen op www.ictvanafmorgen.nl.

Deel het bericht:
"Win, win, win, win…"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven