Wii van pre-senioren naar senioren

1 september 2021

De Hollands Kroonse Uitdaging is de spin in het web als het gaat om het helpen bij het mooier maken van onze gemeente. Vaak komt de hulp voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties daarbij van bedrijven of instellingen, maar soms ook van particulieren.

Zo vroeg regisseur welzijn Marjon Hillen van Woonzorggroep Samen om gebruikte Wii-spelcomputers voor de bewoners van Lelypark in Wieringerwerf. Hiermee kunnen de bewoners op een leuke manier in beweging komen.

Edwin De Jong reageerde op deze vraag. Hij is onder andere de helft van het duo @&@, bekend van Hyves. De andere @ daarin is Edwin Wittink, de manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. De match was daardoor snel gemaakt. De Wii van Edwin ging naar Lelypark.

Edwin de Jong verwoordde de motivatie voor zijn gift als volgt: ‘Ik hoop dat als wij er aan toe zijn er ook aan ons gedacht wordt.’

Edwin Wittink, Marjon Hillen en Edwin de Jong

Deel het bericht:
"Wii van pre-senioren naar senioren"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven