Wieringer Schatkamer nu ook officieel open

Wethouder Lilian Peters opende op 1 juli Kringloopwinkel De Wieringer Schatkamer in Hippolytushoef. Een bijzondere kringloopwinkel waar de spullen mooi geëtaleerd staan en je nog een bijzondere schat kunt vinden. Dit gebeurde met het onthullen van een nieuw bord boven de toegangsdeur. Tijdens de onthulling vertelde Erzsébet Thomasse dat ‘samen’ centraal staat bij de Wieringer Schatkamer. Ook de Hollands Kroonse Uitdaging werd genoemd. In de jaren dat de Schatkamer al officieus open was zijn er al diverse matches via de Uitdaging gemaakt.Ook het nieuwe bord was deels een match. Richard Wigbout van Viking Reclame verzorgde het ontwerp namelijk gratis. Daarnaast maakte hij, geheel in de geest van de Wieringer Schatkamer, gebruik van een oud bord. Dat is upcycling, de overtreffende trap van recycling.

Sandra Ooms van rodi.nl/hollandskroon maakte het volgende artikel over de Wieringer Schatkamer. Het staat deze week op de voorpagina van het Nieuwsblad Hollands Kroon.

rodi.nl/hollandskroon/nieuws/348274/ontdek-de-schatkamer-van-wieringen

Wieringernieuws en Regio Noordkop werden bij de opening vertegenwoordigd door respectievelijk Herman Loer en Cor Lont. Zij waren aanwezig om de opening vast te leggen en te delen via deze veel bekeken regionale media.

wieringernieuws.nl/nieuws/40068/Rondje_om_met_Herman

Cor Lont van Regio Noordkop maakte deze reportage.

Het werd een feestelijke dag met voor iedere bezoeker als verrassing een ijsje van Vidaro.

Scroll naar boven