Wie helpt het Noordhollandsch kanaal schoon te maken van zwerfafval!

24 mei 2024

Stichting Duurzame Innovaties organiseert zaterdag 22 juni om 11:00, op de eerste dag van de zomer, een opruimactie langs het Noordhollandsch Kanaal. Dit in samenwerking met provincie Noord-Holland, Port of Den Helder, de Hollands Kroonse Uitdaging en de gemeenten Hollands Kroon, Dijk en Waard, Bergen, Alkmaar en Waterland. Dit doen zij in samenwerking met Recycle Valley en is onderdeel van het grote doel: ‘Schone waterwegen tussen Den Helder en Maastricht’!

Zij maken het Noordhollandsch Kanaal lopend en varend schoon tussen Den Helder en Amsterdam, een stuk van ongeveer 80 kilometer. Deze gehele route wordt opgesplitst in kleinere trajecten van ongeveer 3 tot 4km. Dit staat gelijk aan ongeveer een uurtje lopen. Het doel van de actie is om met buurtbewoners en andere betrokkenen het water schoon te maken van zwerfafval. Bij het eindpunt kunnen deelnemers vaak een kopje koffie verwachten als dank voor hun inzet. Help jij ook?

Aanmelden kan via www.duurzameinnovatie.eu

Deel het bericht:
"Wie helpt het Noordhollandsch kanaal schoon te maken van zwerfafval!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven