Wie helpt ATJ Owls

21 juli 2022

Brigitte Furnemont van ATJ Owls is de wanhoop nabij. Haar bus heeft het begeven. Nu kan zij onder andere niet meer met de uilen op pad naar goede doelen. Zij heeft een crowdfunding opgezet. Lees hieronder haar verhaal.

Ik ben Brigitte Furnemont , oprichter van een klein bedrijfje genaamd ATJ Owls wat op 1 juli 2016 is opgericht. Met onze uilen gaan wij naar de mensen toe en laten ze kennis maken met onze krachtige maar stiekum zachtaardige vogels. Onze hoofdgroepen zijn de ouderen, mensen met een beperking, goede doelen en educatie. Wij toveren met liefde een lach op de mensen hun gezicht. Ontzettend dankbaar en liefdevol werk wat met passie en liefde wordt uitgevoerd.

ATJ Owls staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit en onze uilen staan voor altijd op nummer 1.

Om naar o.a. de zorg- en verpleeghuizen, de mensen toe te gaan is een sterke en betrouwbare bus nodig.

Helaas is onze eigen bus begin juli overleden en huren wij op dit moment een Borent busje.

Er is daarom ook haast geboden omdat het huren veel geld kost en de uilen geen goede ventilatie achterin hebben. Een goede bus is dus pure noodzaak om ons van A naar B te vervoeren samen met onze kanjers.

Ik heb als doel 5000,- neergezet omdat ik geen flauw idee heb wat een knappe bus kost en ik toch ergens moet beginnen.

ATJ Owls is te klein om zelf de hoge kosten bij elkaar te krijgen voor een nieuwe bus en daarom doe ik een beroep op u, degene die dit leest. Het voelt voor mij als bedelen maar ik heb geen andere keuze, ik heb uw hulp nodig! Zonder u red ik het niet en moet ik stoppen met mijn passie en liefde voor de uilen te delen met anderen. Dit wil ik niet.

gofundme.com/f/help-atj-owls-aan-een-nieuwe-bus

Deel het bericht:
"Wie helpt ATJ Owls"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven