Welke vrijwilliger verdient een zweefvlucht?

Matches

De leden van Zweegvliegcentrum Noordkop maakten in 2020 via de Hollands Kroonse Uitdaging enkele mooie matches. Zo kregen zij van Rabobank Kop van Noord-Holland een mooi gebruikt koffiezetapparaat en van ICT vanaf Morgen een gerefurbishde laptop. Omdat zij hiervoor graag iets terug willen doen, bieden zij als tegenprestatie twee keer gratis meevliegen aan. Helaas kon dit in 2020 niet doorgaan. In 2021 zijn er in de periode augustus-september wel weer mogelijkheden.

Vrijwilligers

Deze vluchten zijn bedoeld voor vrijwilligers van verenigingen en stichtingen. Dus ken je iemand die het verdient, geef deze persoon dan op. Probeer er eerst wel stiekem achter te komen of iemand dat leuk vindt. Daarnaast moet de genomineerde niet langer dan 2 meter, en onder de 100 kilogram zijn. Graag horen wij ook de motivatie waarom deze supervrijwilliger deze vlucht verdient. Nomineren kan tot 1 juli.

Verrassing

De mensen van Zweefvliegcentrum Noordkop zullen in samenspraak met de Hollands Kroonse Uitdaging beslissen wie de uitverkorenen zijn. Daarna wordt er met degenen die de nominaties hebben gedaan contact opgenomen om een afspraak te maken. Het is natuurlijk het mooist als dit tot het laatste moment geheim blijft en we de vrijwilliger kunnen verrassen.

De nominaties kunnen ingestuurd worden op het emailadres info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Meer info over Zweegvliegcentrum Noordkop op zweef.nl.

Foto van zweef.nl, met toestemming gebruikt.

 

Scroll naar boven