Succesvolle Beursvloer Hollands Kroon

22 maart 2023

Hollands Kroon – De vijfde Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging, was wederom een succes. In RSG Wiringherlant werden maar liefst 218 matches gerealiseerd, met een maatschappelijke waarde van €101.435. Een record. Dit paste geheel in de trend van de afgelopen edities. Iedere keer werd het aantal deelnemers en matches aan dit maatschappelijke evenement groter. Zo ook deze keer.

Matches met gesloten beurs

Op de beursvloer worden vragen van stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties samengebracht met het aanbod van het lokale bedrijfsleven en organisaties. Er wordt met gesloten beurs gehandeld in spullen, diensten, kennis en kunde. Lukt dit, dat noemen ze dat bij de Uitdaging een match.

Volgend jaar weer

Ook volgend jaar is er weer een Beursvloer Hollands Kroon. Waarschijnlijk weer in maart en in RSG Wiringherlant. Nu worden eerste alle matches verwerkt en daarna wordt er  geëvalueerd. Informatie hierover komt zo snel mogelijk op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging

Foto’s, gemaakt door Kenneth Stamp, zijn te vinden op onze website en Facebookpagina.

Wethouder Maarten Versluis opent de Beursvloer Hollands Kroon 2023. Fotografie Kenneth Stamp.
De Historische verenigingen van Kolhorn en Wieringen delen ideeën. Fotografie Kenneth Stamp.
Match tussen Basketbalvereniging Break Out ’88 en Evenementen Hippolytushoef. Fotografie Kenneth Stamp.
Een nieuw tweedehands koffiezetapparaat voor De Factorie van Wonen Plus Welzijn in Anna Paulowna. Gulle gever is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging Hayke Burghout. Fotografie Kenneth Stamp.
Stichting Present Hollands Kroon in gesprek met Hoeve Engelenburgh uit Nieuwe Niedorp. Fotografie Kenneth Stamp.
Een boom van een match gemaakt door Pieter van der Jagt. Links Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging, rechts hoofd rekenkamer Alexander de Groote van Adviesgroep Wieringen. Later meer nieuws over deze match. Fotografie Kenneth Stamp.
Woonzorggroep Samen matcht met De Natuurschuur. Fotografie Kenneth Stamp.
Na anderhalf uur wordt de druk van de snelkookpan vol met goedwillende mensen afgehaald door een klap op de gong van Apollo uit Den Oever. Fotografie Kennith Stamp.
Een prachtig resultaat! Fotografie Kenneth Stamp.

Deel het bericht:
"Succesvolle Beursvloer Hollands Kroon"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven