Waar heb jij als jongere nu behoefte aan?

In het kort
Corona heeft de jongeren in Nederland hard geraakt. Daarom doet de gemeente Hollands Kroon onderzoek naar de effecten van corona op jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Hierbij meten wij o.a. de informatie en activiteiten behoeften van de jongeren, waar de jongeren behoefte aan hebben vanwege de gevolgen van corona. Wij focussen hierbij op de thema’s eenzaamheid & welzijn, sport & cultuur en inkomen & schuld. Ook kijken wij naar hoe het met de jongeren gaat naar aanleiding van corona. Dit is het eerste meetmoment van 3 meetmomenten.

Ik wil meedoen
Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en woon je in Hollands Kroon? Dan is het superfijn als je de vragenlijst invult. Het duurt 10 minuten en wellicht maak jij kans op een waardebon van €25,-. Je kan de vragenlijst invullen tot 7 juni 2021.

Volledig anoniem
Deze enquête wordt anoniem afgenomen en is niet terug te leiden naar jou als persoon. De gegevens bewaren we tot eind augustus 2021 en worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.

Vul hier de enquête in

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cPtQfvZD70azaCIZrmNlDJHIqH_fZmtBniezqOw0rnRUNVNVNFdVSUdDMFZQN0I1T0NKUVgxUVZRQy4u

 

 

Scroll naar boven