Vrijwilligers zijn onmisbaar, Hollands Kroon waardeert ze!

24 november 2022

De Gemeente Hollands Kroon waardeert vrijwilligers

Vrijwilligers maken het verschil en zijn van onschatbare waarde. Daarom wil de Gemeente Hollands Kroon de vrijwilligers in Hollands Kroon laten weten dat hun werk zeer op prijs wordt gesteld. Kent u een vrijwilliger die een extraatje verdient vanwege zijn of haar tomeloze inzet? Jong of oud of hoeveel jaar actief; dat maakt niet uit. Meld hem of haar aan bij ons! Zij worden door ons in december in het zonnetje gezet.

Een vrijwilliger aanmelden

U kunt één (of meerdere) vrijwilliger(s) aanmelden of u kunt uzelf als vrijwilliger aanmelden. Dit kan via de oranje button op deze pagina. Als u hierop klikt verschijnt er een formulier dat u in kunt vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Invullen kan van 1 tot en met 26 november.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde

Veel verenigingen, stichtingen en organisaties maken gebruik van vrijwilligers. Zij functioneren alleen met hun inzet. Samen zorgen zij voor leefbare dorpen, voor verbinding tussen mensen en voor gezelligheid en sportiviteit. Wij vinden het enorm belangrijk om hen in het zonnetje te zetten omdat we dit ontzettend waarderen. Meld hem of haar dus bij ons aan!

Wat is vrijwilligerswerk?

Vrijwilligerswerk is werk dat u onbetaald en onverplicht doet, voor anderen of voor de samenleving. In het algemeen gelden de volgende voorwaarden voor vrijwilligerswerk:

  • Het werk is in het algemeen belang of in een bepaald maatschappelijk belang;
  • Het werk heeft geen winstoogmerk;
  • Het werk kost de arbeidsmarkt geen banen en komt niet in de plaats van een betaalde baan;
  • De vrijwilliger ontvangt geen vergoeding voor het werk.

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met de Gemeente Hollands Kroon op.

Deel het bericht:
"Vrijwilligers zijn onmisbaar, Hollands Kroon waardeert ze!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven