Vrijwilligers hospice Het Tweede Thuis ontmoeten elkaar

De vrijwilligers van het binnenkort te openen hospice Het Tweede Thuis in Westerland werd een ontmoetingsavond aangeboden. Met muzikale begeleiding door Petra Rotgans, die ook haar installatie beschikbaar stelde. Een match via de Hollands Kroonse Uitdaging. Het werd een warm welkom met een gebakje en een drankje. Wethouder Mary van Gent sprak. En er werd een hilarische kennismakingsbingo gehouden.

Het thema van het boek ‘Leven toevoegen aan de dagen’, geschreven door Sander de Hosson, zal centraal staan in de toekomst. De Hollands Kroonse Uitdaging financierde de aanschaf van deze boeken middels een incidentele subsidie. Iedereen kreeg het boek, in een goed gevulde goodiebag, mee naar huis. Een mooi begin voor het belangrijke werk wat er wacht.

Patricia Petrick Fotografie

De volgende bedrijven of organisaties werkten mee aan deze ontmoetingsdag: Gemeente Hollands Kroon – Patricia Petrick Fotografie – de Wieringer Boekhandel – Chocolaterie Sjokoolaatje – Bloem & Kreatie – Bakkerij Alkemade – Slagerij Niek Kramer – Rotary Wieringerland – Lionsclub Wieringermeer e.o. – Bluestream – Petra Rotgans Muziek – Roovershof – Omring – Keur Uitvaartzorg – Rouwmagazine – Liaison Rouw en uitvaartbegeleiding en de Hollands Kroonse Uitdaging

Scroll naar boven