Viking Reclame staat achter de Uitdaging

4 mei 2023

Viking Reclame uit Hippolytushoef is lid geworden van de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging. Reden om Richard en Mart Wigbout, de mannen achter dit bedrijf, letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten. Aldus geschiedde, met bijgaande foto’s als resultaat.

De goede samenwerking tussen Viking Reclame en de Uitdaging dateert al van langer terug. Het bedrijf maakte al meerdere matches en is een welkome gast op de jaarlijkse Beursvloer Hollands Kroon. Met het toetreden tot de Club van 100 helpen Richard en Mart de stichting met het helpen realiseren van hulpvragen van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke doelen uit Hollands Kroon.

Voor alle informatie over Viking Reclame kunt u terecht op vikingreclame.nl.

Aan enthousiasme geen gebrek bij Viking Reclame!

De Hollands Kroonse Uitdaging is voor haar bestaan afhankelijk van de financiële bijdragen van betrokken partners. Kijk voor de mogelijkheden om de Uitdaging zijn werk te kunnen laten doen op hollandskroonseuitdaging.nl/sponsormogelijkheden.

Deel het bericht:
"Viking Reclame staat achter de Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven