Video: Beursvloer Hollands Kroon op Regio Noordkop

22 maart 2024

Verslag van Regio Noordkop:

Video: Eén match meer dan vorig jaar op beursvloer Hollands Kroonse Uitdaging

Hollands Kroon – De zesde Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging, was ook dit jaar weer een succes. In RSG Wiringherlant in Wieringerwerf werden maar liefst 219 matches gemaakt. En dat was er precies één meer dan vorig jaar. Deze matches hebben een maatschappelijke waarde van €118.206. Ruim meer dan de waarde van de vorige editie.

Op de beursvloer worden vragen van stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties samengebracht met het aanbod van het lokale bedrijfsleven en organisaties. Er wordt met gesloten beurs gehandeld in materialen, diensten, kennis en kunde. Lukt dit, dat noemen ze dat bij de Uitdaging een match. Aan een match wordt door de rekenkamer een waarde toegekend die deze in het vrije economische verkeer waard zijn.

De organisatie dacht vooraf dat het waarschijnlijk niet ging lukken om de succesvolle editie van vorig jaar te overtreffen. Nu dit met één match meer wel lukte ligt de lat voor volgend jaar nog hoger. Voor volgend jaar staat de Beursvloer Hollands Kroon weer in maart en wederom in RSG Wiringherlant gepland.

Verslag: Calvin Vliegen

Deel het bericht:
"Video: Beursvloer Hollands Kroon op Regio Noordkop"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven