Verenigingen hebben geen hulp nodig…

9 januari 2021

Deze prikkelende tekst plaatsten we al eens eerder. Omdat we natuurlijk best weten dat hulp zo nu en dan welkom is.

Als je er om vraagt komen er echter maar weinig hulpvragen los. Terwijl wij toch bijna iedere vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie in Hollands Kroon een bericht gestuurd hebben over de aanstaande Beursvloer Hollands Kroon. De uitgelezen mogelijkheid om die hulpvraag bekend te maken. Natuurlijk wel haalbaar en met gesloten beurs. En we horen graag wat de eventuele tegenprestatie is. Maar stuur eerst die hulpvraag maar eens in. Dan bespreken we daarna de mogelijkheden.

De oproep gemist, of weet je niet wat de Beursvloer inhoudt? Dan leggen we het hieronder graag nogmaals uit.

Livestream Hollands Kroonse Beursvloer

Na het succes van de Hollands Kroonse Beursvloer in 2019 wilde de Hollands Kroonse Uitdaging dit in 2020 graag herhalen. Ingehaald door de actualiteit kon dit helaas niet plaatsvinden. Op woensdag 3 februari 2021 komt er echter een alternatief, een Beursvloer middels een livestream. Deze livestream is te zien op www.hollandskroonseuitdaging.nl en begint om 19:00 uur.

Bij een reguliere Beursvloer komen vraag en aanbod fysiek bij elkaar. Het aanbod van bedrijven en organisaties op marktkramen, met de ondernemers en vertegenwoordigers hiervan voor deze kramen. De verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties ‘winkelen’ in het aanbod. Komen partijen tot elkaar noemen we dat een match. Vorig jaar leverde de Beursvloer Hollands Kroon maar liefst 76 matches met een waarde van bijna €75000 op!

Het plan was om dit ook de aankomende Beursvloer in RSG Wiringherlant te laten plaatsvinden. Dit met behulp van Koen Franke en Justin De Weert, die er hun profielwerkstuk voor het VWO van maken. Tevens was het plan om Wiringherlant nog meer te betrekken in de organisatie. Helaas gooit de coronacrisis roet in het eten.

Vandaar dat ervoor gekozen is om net als vorig jaar het aanbod en de vraag vooraf te inventariseren maar deze nu tijdens een livestream, vanuit RSG Wiringherlant en verzorgd door mediapartner Regio Noordkop, te tonen. Vraag en aanbod worden virtueel getoond en toegelicht. Middels e-mail kan er gereageerd worden op het aanbod en de vragen.

Na de livestream worden de binnengekomen e-mails verwerkt en vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. De matches die hieruit ontstaan worden op vrijdagavond 5 februari wederom live bekend gemaakt. Dit vanuit de studio van RTV Noordkop, de radiozender van Regio Noordkop in Hollands Kroon. Tevens zal dan het totaalbedrag aan maatschappelijke waarde worden onthuld.

Heeft uw bedrijf of organisatie aanbod voor de Beursvloer Hollands Kroon? Dan hoort de Hollands Kroonse Uitdaging dit graag. Ook voor de vragen van verenigingen en stichtingen staan de lijnen open. Aanmelden kan per mail of telefoon: Info@hollandskroonseuitdaging.nl – 06 51 557 633.

Deel het bericht:
"Verenigingen hebben geen hulp nodig…"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven