‘Verenigingen hebben geen hulp nodig’

Geprikkeld door deze uitspraak? Dat is precies de bedoeling!

Pak de kansen op de Beursvloer Hollands Kroon. En geef jouw organisatie op en stel die hulpvragen. Want natuurlijk weet de Hollands Kroonse Uitdaging dat hulp vaak welkom is. Wij spelen daar graag een verbindende rol in. Zoals met deze beursvloer.

Meld jouw vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie aan voor de Beursvloer Hollands Kroon

De Hollands Kroonse Uitdaging houdt op woensdag 30 maart 2022 in RSG Wiringherlant te Wieringerwerf een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Met inloop en bekendmaking van de resultaten is dit gepland van 19:00 tot 21:00 uur.

De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn bedrijven, organisaties en de overheid en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen.

Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten.

Heeft jouw organisatie een hulpvraag? Stel deze dan en doe mee met de Beursvloer! Denk hierbij aan hulp bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten of helpende handen. 

Aanmelden kan bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Scroll naar boven