Vereniging of ondernemer? Meld je aan voor de Hollands Kroonse Spelen!

8 juni 2022

Op zaterdag 9 juli organiseert de Gemeente Hollands Kroon samen met Team Sportservice en lokale sportverenigingen de ‘Hollands Kroonse Spelen’. Een dag vol sportieve uitdagingen, lekker eten, workshops en feest.

Bent u of kent u een vereniging of ondernemer die iets met gezondheid en sport heeft? Dan is dit dé kans om uw vereniging of bedrijf gratis te promoten onder inwoners van Hollands Kroon op één van de vier locaties. Er zijn nog maar een paar plekken over. Lees verder hoe u zich aan kunt melden.

Ondernemingen of verenigingen zijn van harte uitgenodigd

Op de Hollands Kroonse spelen is er een zogenaamd ‘Healthy Fest’. Dit is net zoiets als een festival, maar dan gezond en sportief. Er is op elke locatie een hoofdpodium met ruimte voor sporten, workshops of clinics. Daaromheen staan marktkraampjes van lokale ondernemers en verenigingen die hun diensten en producten aanbieden. U mag hierbij zelf bepalen wat u gaat organiseert of aanbiedt. Het Healthy Fest duurt van 10:30 uur tot 17:00 uur, maar u bent natuurlijk van harte welkom om hierna te blijven hangen voor de prijsuitreiking van de Kroon-Toppers 2022 en het Hollands Kroonse Huis feest.

Vier locaties

Om het evenement voor iedereen toegankelijk en bereikbaar te maken, organiseert de Gemeente Hollands Kroon de Hollands Kroonse Spelen op vier centrale plekken in de gemeente. Hieronder vindt u de locatie bij u in de buurt.

DorpVerenigingAdres
Regio Hippolytushoefv.v. SuccesBelterlaan 3
Regio WieringerwerfDWOWPrinses Irenestraat 19
Regio Anna PaulownaSV Kleine SluisSportpark Kleine Sluis 2-3
Regio ‘t VeldVZVRijdersstraat 112

Deel het bericht:
"Vereniging of ondernemer? Meld je aan voor de Hollands Kroonse Spelen!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven