Vereniging gezocht die iets wil bijverdienen

Kom in de kas op Agriport A7

CombiVliet opent haar deuren tijdens de Kom in de kas-dag. Kom kijken hoe de tomaten groeien, verzorgd, geoogst en verpakt worden. Tevens zie je wat er verder bij de groei van de tomaten komt kijken: ECW Energy, Ennatuurlijk Aardwarmte en CHP support zijn aanwezig en laten zien waar de energie, warmte en water vandaan komt voor de groei van de tomaat. Ook andere glastuinbouwers zijn aanwezig met producten die geteeld worden op Agriport. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid!

Waar:                  CombiVliet, Tussenweg 3, Middenmeer

Wanneer:           Zaterdag 6 april 2024 van 10.00 tot 16.00 uur

Vereniging gezocht die iets wil bijverdienen

Voor tijdens dit event is de organisatie op zoek naar een vereniging uit de buurt die de bezoekers deze dag wil voorzien van koffie/thee/limonade, etc. De opbrengst van de consumpties komt volledig ten goede aan de clubkas van de betreffende vereniging. Hiermee hoopt de organisatie van dit event ook een bijdrage te kunnen leveren aan een lokale vereniging. Interesse? Stuur zo snel mogelijk een mail naar info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Inmiddels is deze vraag ingevuld en kan er niet meer gereageerd worden.

Praktische informatie

Wat: Verkopen van koffie thee + eventueel extra’s.

Waar: In de kantine van CombiVliet aan de Tussenweg 3 te Middenmeer

Wanneer: vrijdag 5 april ‘s middags alles klaarzetten
                 zaterdag 6 april 10:00-16:00, daarna opruimen

Bezetting: 3 personen

Wat levert het op? De koffie en thee + bekers + suiker + melk etc., wordt door combivliet gratis beschikbaar gesteld en kan verkocht worden tegen een schappelijke prijs €0,50 per beker

Overige consumpties (limonade, koekjes? etc.)  kunnen door de vereniging zelf aangeschaft en verkocht worden, we willen de prijzen wel laagdrempelig houden dus die moeten wel in verhouding tot de koffie/thee staan, hierdoor zullen mensen ook sneller bereid zijn om iets te kopen omdat het ten goede komt aan een lokale vereniging.

De volledige opbrengst komt ten goede aan de clubkas van de vereniging die de taak op zich neemt. Naar verwachting komen er zo’n 1000 bezoekers, maar dit kunnen er zomaar eens meer worden.

Inmiddels is deze vraag ingevuld en kan er niet meer gereageerd worden.

Over Kom in de Kas

Misschien loop je er dagelijks langs of heb je iemand weleens horen praten over het werk in de kas… Maar eigenlijk weet je helemaal niet wat er allemaal gebeurt in de kassen en dat is jammer! Daarom heb je tijdens Kom in de Kas de unieke kans om bij verschillende glastuinders door heel Nederland een kijkje in de kas te nemen. Deze glastuinders (telers van groenten, bloemen, planten en fruit) delen graag waar zij trots op zijn: de kunst van de teelt van mooie, verse, smakelijke, gezonde en veilige natuurproducten waar ook jij dagelijks van geniet.

Wandel tijdens Kom in de Kas door kassen, bewonder de gewassen en kom van alles te weten over de kas door direct je vragen te stellen aan de kweker. Het wordt een weekend om nooit te vergeten! Je zult er zeker nog dagen, weken en zelfs jaren over praten…

Lees en zie hier meer komindekas.nl.

Foto’s: © Twycer / www.twycer.nl. Aangeleverd door ECW Energy.
Scroll naar boven