Verbindende match

10 mei 2021

Enige tijd geleden heeft Stichting Present een hulpvraag ingediend bij de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij zochten een mede-coördinator. Deze vacature werd geplaatst op de website en de sociale media van de Uitdaging. Daarnaast wordt een vraag dan gedeeld via de matchgroep van de HKU en neemt iedereen dit mee naar het eigen netwerk.

Het toeval wil dat er in diezelfde periode een andere match tot stand kwam bij Van Mook Computers in Hippolytushoef waar Monique de Vries – Bosmans namens Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer een laptop kwam aanleveren voor een Microsoft Office pakket. Dit was een match die gemaakt werd op de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging. Edwin Wittink was namens de HKU aanwezig om een foto te maken voor bij een artikel hierover en informeerde haar over de vacature van Stichting Present. De interesse van Monique was gewekt en na een gedegen sollicitatieprocedure volgde haar aanstelling in deze uitdagende functie.

Wat wij als organisaties gemeen hebben, is dat we verbinden. Stichting Present verbindt mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden, de Hollands Kroonse Uitdaging verbindt verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties met bedrijven en organisaties. Met deze verbindende missies komen de organisaties elkaar dan ook regelmatig tegen binnen het sociaal maatschappelijke werkveld in de Gemeente Hollands Kroon. Dit heeft al vaak mooie matches opgeleverd. Met de bovenstaande match als laatste voorbeeld.

 

Deel het bericht:
"Verbindende match"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven