Velen kunnen meedoen dankzij het Iedereen kan meedoen-fonds

5 juni 2023

Microsoft en de Hollandse Kroonse Uitdaging willen graag dat het voor iedereen mogelijk is om actief deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke leven. Voor dit doel stelde Microsoft voor het tweede opeenvolgende jaar een fonds beschikbaar, het Iedereen kan meedoen-fonds. De Hollands Kroonse Uitdaging zorgde voor de uitvoering.

In mei organiseerde de Hollands Kroonse Uitdaging de Iedereen kan meedoen-maand. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon die aanspraak wilden maken op een bijdrage konden een plan indienen. Plannen met als doel om uitsluiting van mensen aan het sociale en maatschappelijke leven tegen te gaan. In totaal was er € 12.000 beschikbaar.

Er kwamen zestien aanvragen binnen. Dertien hiervan voldeden aan de criteria en kunnen een bijdrage tegemoet zien. De volgende organisaties mogen hun plannen verwezenlijken: KBO Niedorp, Stichting Fietsen doe je samen, Humanitas Kop van Noord-Holland inzake de Kindervakantieweek, Coderdojo Kopgroep, TC De Maaier, ZAP Breezand, Kinderdorp Niedorp, Timmerdorp Breezand, De Dolle Bonte Molen, Advendo Wieringerwerf, Lelypark en Kapellehof, Zomerschool Wieringermeer en Scouting Corvus Corone.

De plannen zijn uiteenlopend van aard en worden door de verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zelf naar buiten gebracht.

Deel het bericht:
"Velen kunnen meedoen dankzij het Iedereen kan meedoen-fonds"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven