Van de makers uit Stiens, naar de ruiters op Wieringen

9 september 2021

De Hollands Kroonse Uitdaging maakt ook matches buiten de gemeentegrenzen. In dit geval met de Praxis uit Stiens.

Helemaal vreemd is dit niet. De eigenaar van deze Praxis, Lars Atema, woont namelijk in Hippolytushoef. En zo ziet hij in de regionale media natuurlijk wat de Hollands Kroonse Uitdaging doet voor zijn woonomgeving. Daarom benaderde hij Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging met de vraag of er ook interesse was in enkele overtollige laptops en een printer.

Voor laptops hebben wij met onze partner ICT vanaf Morgen altijd een goed adres. Printers is vaak iets lastiger. Vooral als het om professionele apparaten gaat. Toevallig net na de aanbieding van Lars stelde secretaris Marleen van der Meer van de Wironruiters uit Hippolytushoef de vraag of de Hollands Kroonse Uitdaging ook een printer kon regelen. Het liefst een professioneel exemplaar. Aanbod en vraag kwamen zo weer mooi bij elkaar. De match was gemaakt. Marleen kan het printwerk voor de Wironruiters razendsnel en dubbelzijdig doen.

Op bijgaande foto staan Lars en Marleen met de printer voor de manege van de Wironruiters.

 

 

Deel het bericht:
"Van de makers uit Stiens, naar de ruiters op Wieringen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven