Uw Slager Piet Ottens kookt voor Wonen Plus Welzijn

18 oktober 2022

Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging kwamen Marcel Hoekstra van Uw Slager Piet Ottens uit Hippolytushoef en Anja de Jong-Kempeneers van Wonen Plus Welzijn met elkaar in contact. Toen werd afgesproken dat Marcel een keer ging koken voor de kookgroep in het Vikingschip in Den Oever. In oktober werd deze match ten uitvoer gebracht.

Marcel maakte voor deze gelegenheid een maaltijd met tagliatelle en kippendijen in een heerlijke saus. Welzijnsconsulent Anja is erg enthousiast over deze match. “Marcel heeft voor acht deelnemers aan ons kookcafé gekookt. Daarvoor had hij zelf alles meegenomen. De deelnemers vonden het erg leuk hoe met ze hij in gesprek ging. Als hij geen slager was, dan had hij welzijnsconsulent kunnen worden! ’s Avonds kreeg ik nog een appje waarin  hij aangaf enorm veel respect te hebben voor het werk wat Wonen Plus Welzijn doet.”

De kookgroep is een onderdeel van Doet en Ontmoet van Wonen Plus Welzijn. U kunt hier terecht om anderen te ontmoeten. Om een kop koffie te drinken, of om gezamenlijk activiteiten op te pakken. Gewoon voor de gezelligheid, lekker even van huis en onder de mensen zijn. Meer informatie leest u hier: wonenpluswelzijn.nl/pg-21592-7-130863/pagina/ontmoeten_in_buurt__dorp-_meedoen_en_ontmoeten_-_hollandskroon

Marcel kookte voor Wonen Plus Welzijn
Uw Slager Piet Ottens is lid van de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging. Hier staat hij op de foto met Ellen Huijbers, bestuurslid van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Uw Slager Piet Ottens kookt voor Wonen Plus Welzijn"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven