Uw bedrijf op de Beursvloer Hollands Kroon?

De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Helaas kon de beursvloer in 2021 door coronamaatregelen fysiek geen doorgang vinden en is dit toen succesvol via een livestream gedaan.

In 2022 wil de organisatie graag voor een herkansing gaan op woensdag 30 maart 2022 in RSG Wiringherlant te Wieringerwerf. Met inloop en bekendmaking van de resultaten is dit gepland van 19:00 tot 21:00 uur.

De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn bedrijven, organisaties en de overheid  en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen.

Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten.

Bedrijven en ondernemers kunnen via de Hollands Kroonse Uitdaging op de Beursvloer Hollands Kroon bijdragen aan de lokale samenleving. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Denk aan hulp bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of de eigen contacten benutten. 

Bedrijven en ondernemers die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen kunnen zich aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Scroll naar boven