Update (4) werkzaamheden basketbalveld De Weel

6 juli 2022

Dankzij initiatiefnemer Stef De Bueger, de vrijwilligers van basketbalvereniging Break Out ’88, Kernbeheer Hollands Kroon en de Hollands Kroonse Uitdaging, ligt er aan De Weel in Hippolytushoef een mooi nieuw basketbalveld. Een breed gedragen initiatief dat mede door zelfwerkzaamheid gerealiseerd wordt.

Er kan al enige tijd op gespeeld worden, maar de lijnen ontbraken nog. Door de inspanningen van Marco de Vries van Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon is deze belijning inmiddels ook aangebracht. Dit is gedaan door Heijmans en het resultaat mag er zijn.

Nu nog de laatste puntjes op de i. Dit zijn de borden achter de baskets, een bank en afvalbakken. Volg de voltooiing via hollandskroonseuitdaging.nl.

Foto van de Facebookpagina van Break Out ’88.

Foto’s Edwin Wittink.

Deel het bericht:
"Update (4) werkzaamheden basketbalveld De Weel"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven