Univé deelt Victor Veilig-poppen uit

4 maart 2023

Een veilige leef- en speelomgeving is belangrijk voor de Univé-kantoren in Schagen, Den Helder en Wieringerwerf. De verzekeraar bood daarom via de Hollands Kroonse Uitdaging acht Victor Veilig-poppen aan. Deze poppen zijn bedoeld om het verkeer bewust te maken van mogelijk gevaarlijke situaties en daar hun rijgedrag op aan te passen.

Op dit aanbod kwamen veel reacties binnen. De eersten die reageerden mochten vorige week een Victor Veilig-pop komen ophalen in het Univé-kantoor in Wieringerwerf. De poppen zijn naar Scouting Corvus Corone in Den Oever, De Natuurschuur in Wieringerwaard, Familie Veldman in Kolhorn, de Rijdersstraat in ‘t Veld, de Waterweg in Westerland, en de Seringenlaan en Speeltuinvereniging Helderse Buurt in Hippolytushoef gegaan. Op bijgaande foto’s de feestelijke uitreiking in beeld. Daarop de aanwezige vertegenwoordigers van de organisaties en buurten en winkelcoördinator Samantha van der Schaar en verzekeringsadviseur Carel Twisk van Univé.

Tekst gaat door onder de foto’s.

Univé is ook deelnemer aan de Beursvloer Hollands Kroon. Hét maatschappelijk betrokken evenement van de Hollands Kroonse Uitdaging, op woensdag 22 maart, van 19:00 tot 21:00 uur in RSG Wiringherlant te Wieringerwerf. Het is nog mogelijk voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen om hiervoor in te schrijven. Ook bedrijven en instanties die iets te bieden hebben aan deze doelgroep, zijn nog van harte welkom. Kijk voor meer informatie op de website van de Hollandse Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Univé deelt Victor Veilig-poppen uit"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven