Tweede Vrijdag Vraagdag op 17 februari in Van Ewijcksluis

18 januari 2023

HOLLANDS KROON – De Hollands Kroonse Uitdaging is nog niet bij iedereen in Hollands Kroon bekend. Ondanks dat er  jaarlijks meer dan tweehonderd matches op het gebied van kennis, helpende handen en spullen worden gemaakt. En dat allemaal met gesloten beurs. Daarnaast hebben we onze uitvoerende taak ten aanzien van de incidentele subsidies van de Gemeente Hollands Kroon. Hiermee kunnen we nog veel meer hulp aan verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties bieden. Misschien ook wel aan die van jou.

Om onze bekendheid te vergroten en zo nog meer van waarde te kunnen zijn voor het maatschappelijke leven in Hollands Kroon, organiseren we op vrijdag 17 februari onze tweede Vrijdag Vraagdag. Dit als vervolg op de succesvolle eerste editie in ’t Veld. Deze keer bij Paardensportvereniging Oude Veer in Van Ewijcksluis. Aanvang 17:00 uur en het duurt tot 20:00 uur. Op deze dag kan iedereen die meer wil weten over het werk van de Hollands Kroonse Uitdaging binnen lopen. Stel je vragen aan bestuursleden, matchgroepleden en de manager. Wellicht kunnen we iets voor jouw vereniging, stichting, of maatschappelijke organisatie betekenen.

Ook Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon is aanwezig op Vrijdag Vraagdag. Hollands Kroon is een grote gemeente met veel openbare ruimte. Openbare ruimte die je als inwoner zelf mag inrichten. Dus, heb je een initiatief voor de openbare ruimte, of wil je met de buurt de speeltuin opknappen, of jeuken jouw handen om dat stukje groen voor je deur nieuw leven in te blazen, Team Kernbeheer kan helpen. Met advies, gereedschap, vergunningen, enzovoort. Op Vrijdag Vraagdag beantwoorden de kernbeheerders  al jouw vragen.

Net als bij de eerste editie van Vrijdag Vraagdag is ook Rodi Media aanwezig. Redacteur Sandra Ooms van het Nieuwsblad Hollands Kroon helpt verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties graag met publiciteit op het internet en in de krant. Daarnaast is zij altijd op zoek naar mooie, niet commerciële, onderwerpen voor de krant.

Naast verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zijn ook particulieren en bedrijven, met ideeën die Hollands Kroon mooier maken, van harte welkom. Bedrijven die de Hollands Kroonse Uitdaging willen ondersteunen ook. De Hollands Kroonse Uitdaging is niet alleen voor matchmaking en projecten, maar ook voor haar eigen bestaan, afhankelijk van de steun van het bedrijfsleven.

Vrijdag Vraagdag

Vrijdag 17 februari 2023, 17:00 – 20:00 uur, Paardensportvereniging Oude Veer, Binnenhaven 5, Van Ewijcksluis

Hollands Kroonse Uitdaging  www.hollandskroonseuitdaging.nl

Team Kernbeheer Hollands Kroon  www.teamkernbeheer.nl

Deel het bericht:
"Tweede Vrijdag Vraagdag op 17 februari in Van Ewijcksluis"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven