Toezicht bij schaatsbaan in Hippolytushoef zit droog en warm dankzij Rinus Security

5 december 2022

Tijdens Wieringen Winter Wonderland zal er op het Kerkplein in Hippolytushoef een schaatsbaan liggen. Met behulp van maar liefst tachtig vrijwilligers zal dit initiatief van de Evenementencommissie Hippolytushoef in goede banen worden geleid. Scouting Corvus Corone uit Den Oever zorgt er daarbij voor dat er gedurende de nachten toezicht is. Om deze toezichthouders in deze nachtelijke uren niet aan de weergoden over te leveren heeft de organisatie een match weten te maken met Rinus Security. Dit bedrijf stelt belangeloos hun mobiele surveillancewagen beschikbaar. Hierin kunnen de toezichthouders zich even terugtrekken. Vanuit deze controlekamer kunnen zij alles middels over het gehele terrein geplaatste camera’s en apparatuur registreren, controleren, vastleggen en bewaren. Tevens is deze wagen ook voorzien van een E.H.B.O post, volledig ingericht met alle noodzakelijke materialen en andere hulpmiddelen. En als die er toch staat kunnen die faciliteiten net zo goed gedurende de overige uren van het evenement door de organisatie gebruikt worden.

Het evenement Wieringen Winter Wonderland wordt gehouden van 16 tot en met 18 december op het Kerkplein in Hippolytushoef. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Evenementen Hippolytushoef.

Op de foto: René Veenstra van Rinus Security bij de mobiele surveillance ruimte.

Foto van de schaatsbaan van Rongen Aktief.

Deel het bericht:
"Toezicht bij schaatsbaan in Hippolytushoef zit droog en warm dankzij Rinus Security"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven