Titia Lont matcht met Advendo

28 februari 2022

Gymnastiekvereniging Advendo uit Wieringerwerf vroeg op de vraag en aanbodpagina van de Hollands Kroonse Uitdaging om een grote sporttas. Titia Lont van Titia Lont Coaching reageerde direct en zorgde voor die grote tas. Weer een geslaagde match via de Hollands Kroonse Uitdaging.

Op bijgaande foto staat Titia Lont links en Andrea de Putter van Advendo rechts. In hun midden de door Titia geschonken sporttas. Op de voorgrond leden van Gymnastiekvereniging Advendo.

Heeft jouw vereniging of stichting ook een hulpvraag? Gaat het daarbij om kennis, kunde of materialen? Neem dan deel aan de Beursvloer Hollands Kroon 2022. Dit jaar op woensdag 30 maart in RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Daar kunnen matches gemaakt worden. Dit alles met gesloten beurs. Ook bedrijven met aanbod van kennis, kunde of materialen worden uitgenodigd om zich te melden. Mail voor meer informatie naar info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Deel het bericht:
"Titia Lont matcht met Advendo"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven