Titia Lont – Coaching voor bestuurders, nieuw lid Club van 100

Titia Lont heeft zich, met haar bedrijf in coaching voor bestuurders, aangesloten bij de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging. Hiermee steunt zij het werk van de Uitdaging aan de maatschappelijke leefomgeving van Hollands Kroon. Mede hierdoor kan de organisatie doorgaan met het helpen realiseren van hulpvragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen uit Hollands Kroon. De Hollands Kroonse Uitdaging is een onafhankelijke stichting die voor haar bestaan afhankelijk is van financiële steun van betrokken partners.

Titia Lont biedt loopbaanondersteuning op cruciale momenten in de loopbaan van bestuurders. Als oud-burgemeester is zij ervaringsdeskundige in het bestuurlijke domein en kent zij de kwetsbaarheid van het politieke ambt. Maar ze kent ook de mogelijkheden voor een succesvolle vervolgstap in een loopbaan. Haar overtuiging is dat er voor ex-bestuurders altijd een weg is, en dat het handig is als een loopbaancoach met je mee loopt, ook al is het pad soms wat minder begaanbaar. Kijk voor meer informatie op titialont.nl.

Ook interesse om je aan te sluiten bij de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Club van 100
Scroll naar boven