Tillift voor Zwembad De Terp

11 februari 2022

In zwembad De Terp in Wieringerwerf is een nieuwe tillift voor mindervalide zwemmers geïnstalleerd. Omdat de oude tillift was afgekeurd moest het zwembadbestuur op zoek naar een alternatief. Met de nieuwbouwplannen voor Campus de Terp in het achterhoofd werd gekeken naar een veilige, goede en mobiele tillift, welke meegenomen kan worden naar het toekomstige nieuwe zwembad. Een belangrijke en grote investering voor het zwembad. Deze aanschaf is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Sportakkoord Hollands Kroon en de Hollands Kroonse Uitdaging.

Op de foto’s staan de vertegenwoordigers van leverancier Variopool, het zwembadpersoneel en de vrijwilligers van de Stichting Aangepast Sportbeoefening (S.A.S.) die volop gebruik gaan maken van deze nieuwe aanwinst. Het personeel en de vrijwilligers kregen uitgebreide uitleg over de bediening van de tillift.

Met deze tillift komt de doelstelling van Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer “Een gezonde vitale samenleving voor iedereen van 0 tot 100, ieder met zijn/haar eigen talent” weer een stapje dichterbij!

Deel het bericht:
"Tillift voor Zwembad De Terp"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven