Thuishuis Winkel zoekt de mensen op

9 juni 2020

Thuishuis Winkel is een woonvorm voor ongeveer zes alleenstaande ouderen, die niet alleen willen wonen. Zij kiezen er voor samen met leeftijdsgenoten in één groot huis, het Thuishuis, te gaan wonen. Huiselijkheid, gezelligheid en zelfredzaamheid staan voorop. Het huis is in ontwikkeling. Doel is om dit zo spoedig mogelijk gerealiseerd te hebben.

De coronacrisis gooit ook bij deze organisatie roet in het eten. Daarom legt deze organisatie thuisbezoeken af. Daarvoor wilden ze graag tot het eind van dit jaar een bus leasen. Door een bijdrage uit het Microsoft C-19 Response Fund is dit mogelijk. De Hollands Kroonse Uitdaging nam ook bij dit maatschappelijke project weer graag de verbindende rol op zich.

Op onderstaande foto staan, van links naar rechts, vrijwilligerscoördinator Lida de Jong, vrijwilliger Ageeth van den Oever, secretaris Marieke Roos en voorzitter Jeanette de Boer.

Deel het bericht:
"Thuishuis Winkel zoekt de mensen op"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven