Tevreden gezichten op eerste Vrijwilligersdag Hippo

26 mei 2024

HIPPOLYTUSHOEF – Het was druk tijdens de eerste Vrijwilligersdag Hippo. Samenwerkende organisaties Dorpshuis Hippo, Wonen Plus Welzijn, Noordkopvoorelkaar en de Hollands Kroonse Uitdaging brachten verenigingen die vrijwilligers zoeken en vrijwilligers die willen helpen, bij elkaar. Achtentwintig verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties presenteerden zich en potentiële vrijwilligers lieten zich informeren. Aan het begin van de avond kon er door de deelnemers en de organisaties tevreden op deze eerste editie worden teruggekeken.

Meerdere organisaties konden één of meerdere vrijwilligers aan het bestand toevoegen. Anderen gaven aan dat dit wellicht in de toekomst het geval zal zijn. Er werden waardevolle contacten gelegd. Een andere opbrengst van deze dag was dat diverse verenigingen, clubs en organisaties met elkaar in gesprek kwamen en er tijdens die gesprekken achter kwamen dat ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Aan het eind van de dag gingen alle deelnemende partijen tevreden naar huis. Eén van de deelnemers merkte op dat het eigenlijk een klein beursvloertje was. Dat dekte de lading precies.

Onderstaande foto’s geven een mooi beeld van deze positieve middag. Cor Lont van regio Noordkop maakte de bijgaande reportage.

Deel het bericht:
"Tevreden gezichten op eerste Vrijwilligersdag Hippo"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven