SVK is nu SVM

11 augustus 2022

Op donderdag 11 augustus zijn voorzitter Sjanet Postema en secretaris Rene Verberne van, toen nog, Senioren Vereniging de Kroon (SVK) bij notaris Jacqueline Wegink van Welkers & Wegink Notarissen geweest. Dit om wijzigingen betreffende de naamsverandering SVK in SVM en de aanpassing van de statuten in het kader van de Wet Bestuur Toezicht Rechtspersonen te laten vastleggen.

Gebleken is dat de naam Senioren Vereniging de Kroon (SVK) bij veel ouderen van Middenmeer ten onrechte de indruk wekt dat de vereniging uitsluitend activiteiten verricht voor bewoners van het seniorencomplex Kroonwaard. Niets is echter minder waar. Senioren Vereniging de Kroon heeft een groot aantal leden die voor het merendeel verspreid wonen in het dorp Middenmeer en omgeving. De vereniging staat, zoals de statuten aangeven, open voor alle senioren uit Middenmeer en omgeving vanaf de leeftijd van 55 jaar. Om hieraan meer bekend te geven is besloten om de naam van de vereniging te wijzigen in Senioren Vereniging Middenmeer, afgekort de SVM.

Het notarieel laten vastleggen van deze wijzingen was een match op de Beursvloer Hollands Kroon, in maart van dit jaar gehouden door de Hollands Kroonse Uitdaging. In ruil hiervoor ontvangt Welkers & Wegink Notarissen advertentieruimte in de Kroonbode, het goed gelezen verenigingsblad van de SVK.

Op bovenstaande foto staan van links naar rechts Sjanet Postema, Jacqueline Wegink en Rene Verberne.

Het team van Welkers en Wegink voor het vernieuwde kantoorpand in Wieringerwerf. Foto: De Meerpeen/Ton van Oers

Deel het bericht:
"SVK is nu SVM"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven